Επιστροφή και διήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ (pics)

Επιστροφή και διήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ (pics)

Επιστροφή και διήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει εντός της ημέρας η αποστολή του ΠΑΟΚ έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Από Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Έπειτα από δύο εβδομάδες παρουσίας επί ολλανδικού εδάφους και αρκετή δουλειά με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο «δικέφαλος του βορρά» επιστρέφει στη βάση του για να προετοιμαστεί πλέον για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας με προορισμό τη συμπρωτεύουσα και μέχρι την Τετάρτη, θα έχουν το ελεύθερο να ξεκουραστούν, μέχρι να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς με διπλή προπόνηση...

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Λούμπος Μίχελ δεν γύρισε με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά παρέμεινε στην κεντρική Ευρώπη για κάποια προσωπικά του ραντεβού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα