Με Βιγιαφάνιες στο φιλικό

Με Βιγιαφάνιες στο φιλικό

Κώστας Ζάλιαρης
Με Βιγιαφάνιες στο φιλικό

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επέστρεψε άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έδειξε μια χαρά το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί και υπολογίζεται για το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε εγκαταλείψει το πρόγραμμα της Κυριακής όταν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όμως τα νέα ήταν ευχάριστα το πρωί της Δευτέρας.

Η κατάστασή του ήταν αρκετά καλή για να του επιτραπεί να προπονηθεί κανονικά, ο οργανισμός του αντέδρασε σωστά, δεν αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις κι έτσι ο Αντρέα Στραματσόνι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Άρη Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στο Κορωπί.

Λέτο και Τελάντερ έκαναν ξανά το πρόγραμμά τους.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Χουχούμης, Μαρινάκης, Νάνο, Ευαγγέλου, Αμπέντ, Στάικος, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Αγγελόπουλος Γ., Μαυρομάτης, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος, Μπουζούκης, Πίσπας και Παπανικολάου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα