Εναν «Καμπιάσο» όλοι τον θέλουν!

Εναν «Καμπιάσο» όλοι τον θέλουν!

Εναν «Καμπιάσο» όλοι τον θέλουν!

bet365

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο είναι ο παίκτης κι η προσωπικότητα που κάθε ομάδα θέλει να έχει στο ρόστερ της!

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο σε κάνει να απορείς πως γίνεται ένας παίκτης που έχει κατακτήσει στη ζωή του ένα... καράβι σημαντικούς τίτλους, να θέλει σαν τρελός να μείνει στο ελληνικό, απαξιωμένο πρωτάθλημα. Και γιατί να θέλει να μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας, μια χρονιά που η παρουσία τους στους ομίλους του Champions League μόνο δεδομένη δεν είναι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έδειξε πως επιθυμεί να μείνει στο Λιμάνι, δείχνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να κρατήσει ονόματα με τεράστιο εκτόπισμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Καμπιάσο είναι ένας παίκτης που σέβονται άπαντες στο εξωτερικό και προσθέτει κύρος στο ήδη τεράστιο brand του Ολυμπιακού.

Τα 35 προς 36 του, ο «Κούτσου» θα τα περάσει φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, πανηγυρίζοντας για την ερυθρόλευκη φανέλα, είτε παίζοντας, είτε σκοράροντας, είτε απλά να παρακολουθεί κάποιο ματς από τον πάγκο. Πόσες φορές τον είδαμε πέρυσι, να αγωνιά, να χαίρεται και να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του, από τη γωνιά του πάγκου! Πόσες φορές είδαμε το πόσο παθιασμένος είναι για το ποδόσφαιρο, για το γκολ, για τη νίκη!

Ότι μπορεί να παίξει σ΄αυτή την ηλικία δεν χωρά αμφισβήτηση. Η κλάση, η ποιότητα κι οι παραστάσεις που έχει δεν τον κάνουν έναν παίκτη του ρόστερ αλλά ΤΟΝ παίκτη που ο προπονητής μπορεί να στηρίξει πολλά πάνω του. Ο Καμπιάσο είναι ο παίκτης - προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα μιλήσει, θα καθοδηγήσει, θα παροτρύνει, θα... σπρώξει τους συμπαίκτες του όταν κάτι έχει στραβώσει στο ματς. Δεν είναι η ντίβα που θα παίξει για την πάρτη της, γυαλίζοντας λίγο παραπάνω τη... βιτρίνα της.

Ο «Κούτσου», πέρυσι που θα μπορούσε να έχει παραπάνω ματς στα πόδια του, η αλήθεια είναι, δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Σίγουρα θα υπήρχαν στιγμές που θα ένιωσε πικρία ή αδικία - όπως εξάλλου οφείλει να κάνει κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ του δεν ξέφυγε από το καλούπι του άριστου χαρακτήρα του.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν προβιβαστεί από τις Ακαδημίες που κάνουν λόγο για το πόσο σημαντικό είναι να προπονούνται και να ακούν τις συμβουλές του. Τεράστιο κεφάλαιο και αυτό και γι αυτό να μην μας κάνει καμία εντύπωση αν με το τέλος της καριέρας συνεχίσει κι αυτός στο Λιμάνι υπό άλλο πόστο κάποια στιγμή. Στον Ολυμπιακό, εξάλλου, έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αυτούς που γουστάρουν την ομάδα και έχουν να προσφέρουν, δεν τους... αφήνουν. Εκτιμούν και τους δείχνουν εμπράκτως.

Είναι ευλογία, λοιπόν, να δούμε στην Ελλάδα αυτόν τον παίκτη για ακόμη μια χρονιά. Και φέτος θα είναι ακόμη πιο... φτιαγμένος. Μάλιστα, όσοι παρακολούθησαν την προετοιμασία του Ολυμπιακού (ειδικά στο Βέλγιο όπου και βρέθηκε ο Αργεντινός) μιλούν για έναν παίκτη που «δεν κρατιέται». Το τέλειο παράδειγμα για όλους είναι ο Καμπιάσο και κανείς δε μπορεί να κλείσει στο πάθος αυτού του παίκτη, αυτού του ανθρώπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα