Ρίχνει... μαύρο στην κλήρωση η Nova!

Gazzetta team
Ρίχνει... μαύρο στην κλήρωση η Nova!

bet365

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος την Δευτέρα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με τη Nova με αυτό τον τρόπο να προσπαθεί να πιέσει την Λίγκα για όσα ζητάει!

Ένα μήνα και μερικές ημέρες πριν την σέντρα του νέου πρωταθλήματος και οι ενδείξεις δεν είναι και οι καλύτερες... Όπως όλα δείχνουν, την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) δεν θα την μεταδώσει η Nova! Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «Goal», αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση δείχνοντας την δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως δεν γίνονται πράξη όσα έχει ζητήσει από την Λίγκα για να γίνει πιο ενδιαφέρον το προϊόν.

Η Nova, έχει εδώ και καιρό εκφράσει την επιθυμία της το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 να διεξαχθεί με 14 ομάδες και αυτό της σεζόν 2018-19 με 12 ομάδες. Αυτό δεν το δέχονται οι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν δέχεται να βγαίνει πρωταθλητής από τα πλέι οφ, κάτι που επίσης έχει ζητήσει το συνδρομητικό κανάλι.

Αν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι στη συνεδρίαση πριν την κλήρωση (κάτι που μοιάζει απίθανο), τότε η Nova δεν θα μεταδώσει την διαδικασία, ενώ φέρεται να είναι έτοιμη να ζητήσει να μείωση από τα 40 εκ. ευρώ ετησίως που προβλέπει το τηλεοπτικό συμβόλαιο ή να παρακρατήσει 1,2 εκ. ευρώ από την αλλαγή του προγράμματος των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα