Εκτός ο Κάλβο, κανονικά ο Μελίσσης

Εκτός ο Κάλβο, κανονικά ο Μελίσσης

Νίκος Τσιώκος
Εκτός ο Κάλβο, κανονικά ο Μελίσσης

bet365

Εκτός για μερικές ημέρες ακόμη θα μείνει ο Κάλβο, που έχει αιμάτωμα στο γόνατο, ενώ ο Μελίσσης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στη Βέροια για τους δύο ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν. Ο λόγος για τους Τόνι Κάλβο, Χρήστο Μελίσση, με τον πρώτο να μένει εκτός για 2-3 μέρες ακόμη. Ο Ισπανός έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο και θα κάνει θεραπείες.

Από τη μεριά του, ο Μελίσσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στο φιλικό με την Κέρκυρα την Τρίτη (19/7). Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας δίχως περαιτέρω προβλήματα και με διπλές προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα