Ο Μαρινάκης στηρίζει το Μουσείο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ο Μαρινάκης στηρίζει το Μουσείο «Νίκος Καζαντζάκης»

Gazzetta team
Ο Μαρινάκης στηρίζει το Μουσείο «Νίκος Καζαντζάκης»

bet365

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην «αυλαία» της Έκθεσης «Ταξιδεύοντας… Ισπανία», ως μέγας χορηγός του Μουσείου, στη Μυρτιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, ήταν στην «αυλαία» της Έκθεσης «Ταξιδεύοντας… Ισπανία». Αναλυτικά η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών: «Ένας από τους βασικούς πυλώνες της ίδιας της ύπαρξης του Ολυμπιακού, είναι η ανταπόδοση της αγάπης προς τον κόσμο. Όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, όχι μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Κυρίως, έξω από αυτές. Εκεί όπου ο πολιτισμός, η τέχνη, τα γράμματα, οφείλουν να ευδοκιμούν και να «παρασύρουν» τον Ελληνισμό σε ένα λαμπρότερο αύριο, σε ένα μέλλον με άποψη, στοχασμό και αγάπη για την πατρίδα και όλο τον κόσμο! Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αρωγός σε μεγάλες προσπάθειες κοινωνικής και πολιτιστικής ανόδου του τόπου μας, σε ένα υψηλότερο επίπεδο, έδωσε την Κυριακή 17.7 το παρών στην «αυλαία» της Έκθεσης «Ταξιδεύοντας… Ισπανία», στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, στη Μυρτιά Ηρακλείου Κρήτης.

Ο κ. Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννη Βρέντζο, δεν βρέθηκε εκεί ως ένας απλός επισκέπτης. Από το 2014 ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας αποτελεί βασικό υποστηρικτή και μέγα χορηγό του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη, στη Μυρτιά Ηρακλείου. Μοναδικός στόχος του είναι η διαρκής βελτίωση του Μουσείου και η ολοένα και αυξανόμενη συχνότητα διοργάνωσης Εκθέσεων όπως η εν λόγω.

Η αγάπη του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τόπο του και την Ελλάδα γενικά είναι αδιαμφισβήτητη και ο κόσμος εκεί στη Μυρτιά το γνωρίζει καλά. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, λίγο μετά τις 7μμ, στο χωριό όπου βρίσκεται το Μουσείο και έγινε δεκτός με πολλή αγάπη από τους ανθρώπους του Μουσείου και του χωριού συνολικά.

Περπάτησε στη Μυρτιά, συνέφαγε με συντοπίτες του, συζήτησαν για τον τόπο, για τον Ολυμπιακό, τη ναυτιλία και όχι μόνο, ενώ στη συνέχεια περιηγήθηκε και στο Μουσείο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δει και ίδιος, από κοντά, την ιδιαίτερη αυτή Έκθεση. Η επίσκεψη διήρκεσε αρκετή ώρα και ο κ. Μαρινάκης ξεναγήθηκε σε όλους του χώρους του Μουσείου, ακούγοντας πολλά ενδιαφέροντα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα