Γλιτώνει... 78 εκατ. από δικαστική διαμάχη η Γιουβέντους!

Γλιτώνει... 78 εκατ. από δικαστική διαμάχη η Γιουβέντους!

Κώστας Ζάλιαρης
Γλιτώνει... 78 εκατ. από δικαστική διαμάχη η Γιουβέντους!

bet365

Μόλις δύο εκατομμύρια ευρώ καλείται να καταβάλει η Γιουβέντους στην πρώην εταιρεία ένδυσης της ομάδας, παρά το γεγονός πως ο τέως χορηγός αξίωνε 80 εκατομμύρια!

Οι «μπιανκονέρι» είχαν διαθέσει μέσω των επίσημων καταστημάτων τους, φανέλες με τρία χρυσά αστέρια έπειτα από το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα στην πρώτη χρονιά του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, το 2012.

Λόγω της υπόθεσης του Calciopoli, τυπικά, τα πρωταθλήματα ήταν 28 κι όχι 30, γεγονός στο οποίο στάθηκε η Nike για να τονίσει στον σύλλογο ότι δεν έπρεπε να ραφτεί τρίτο αστέρι (1 για κάθε 10 πρωταθλήματα) και αντ' αυτού, τέθηκε στη διάθεση των οπαδών ένα μπλουζάκι με το μότο «30 στο γήπεδο...».

Η κίνηση της Γιουβέντους να κυκλοφορήσει αγωνιστική φανέλα με το λογότυπο της Nike και με τρία αστέρια δίχως την άδεια της εταιρείας ένδυσης, οδήγησε τις δύο πλευρές σε δικαστική διαμάχη και στη λύση της συνεργασίας τους, τον Οκτώβρη του 2013, όταν πλέον η «Γηραιά Κυρία» μετέβη στην Adidas.

Το δικαστήριο της Γένοβας, έβγαλε εν τέλει την απόφαση και βάσει αυτής, ο σύλλογος του Τορίνο καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση μόλις 2 εκατ.ευρώ, άσχετα αν η Nike αξίωνε τουλάχιστον 80 εκατομμύρια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα