Όλα δείχνουν Δευτέρα για Βαρέλα

Όλα δείχνουν Δευτέρα για Βαρέλα

Όλα δείχνουν Δευτέρα για Βαρέλα

bet365

Στο πολύκροτο καλοκαιρινό σήριαλ της απόκτησης του Φερνάντο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ προστίθενται νέα, μάλλον τα τελευταία, «επεισόδια», εκτός αν…

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Ρουμανία κάνουν λόγο για οριστική (;) συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Στεάουα προκειμένου να επιτραπεί στον 29χρονο κεντρικό αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Λέγεται και γράφεται ότι ο «Δικέφαλος» κατάφερε να φέρει τη μεταγραφή στα… μέτρα που ήθελε κατεβάζοντας το κόστος της κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ συν την παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή, που πιθανότατα δε θα είναι ο Ερικ Σάμπο, που φαίνεται να επιλέγει να αγωνιστεί για ένα χρόνο στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο ΠΑΟΚ στην πορεία των διαπραγματεύσεων, έχοντας «σύμμαχο» τον Βαρέλα, κατόρθωσε να αποκτήσει το πάνω χέρι, ο Τζίτζι Μπεκάλι «υποχώρησε» ρίχνοντας κατά πολύ τις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις (2 εκατ. ευρώ), που είχε στο ξεκίνημα των επαφών του με τον Λούμπος Μίχελ.

Το ότι ο Βαρέλα δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Στεάουα το έχει αντιληφθεί και ο προπονητής της, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, που δήλωσε στον ρουμανικό Τύπο, ότι μαζί με τον Τσίπτσιου θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

«Από αυτό που γνωρίζω, είναι πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την μεταγραφή των δυο. Αν υπάρχει μια καλή συμφωνία για έναν ποδοσφαιριστή, γιατί να μην φύγει; Η ζωή συνεχίζεται, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος... Ο Τσίπτσιου και ο Βαρέλα είναι εκτός του τελικού για το Σούπερ Καπ γιατί είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν με τις νέες τους ομάδες...», υποστήριξε ο προπονητής της Στεάουα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, με την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία το απόγευμα της Δευτέρας να υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη και τον Βαρέλα, που θα περάσει ιατρικά τεστ (λέγεται ότι έχει έναν μικρό μυϊκό τραυματισμό) πριν υπογράψει το τριετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο», που θα του αποφέρει ετησίως το ποσό των 500.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα