Μανιάτογλου: «Ο Σάντος είναι Έλληνας»

Μανιάτογλου: «Ο Σάντος είναι Έλληνας»

Gazzetta team
Μανιάτογλου: «Ο Σάντος είναι Έλληνας»

bet365

Το «είμαι Έλληνας» του Φερνάντο Σάντος, ισχύει στο ακέραιο για τον πρώην συνεργάτη του, Αλέξανδρο Μανιάτογλου.

Με δηλώσεις του στο «Εθνος της Κύριακής» ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου μίλησε για το... πόσο Έλληνας είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Αρχικά, είπε ο Μανιάτογλου που πια εργάζεται στον Αστέρα Τρίπολης: «Όσοι τον ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι ο Φερνάντο δεν υποκρίνεται. Είναι ειλικρινής άνθρωπος και λέει πάντα αυτό που πιστεύει. Η δήλωσή του "είμαι Έλληνας", που τόσες φορές έχει εκστομίσει, ισχύει απολύτως. Από το 2004, που είχαν την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του στην ΑΕΚ για πρώτη φορά, κατέθεσε τον σεβασμό του για την ελληνική ιστορία. Κι αυτός ο σεβασμός έγινε, συν τω χρόνω, αγάπη για τους Έλληνες, λατρεία για την Ελλάδα.».

Όσο για τα αγαπημένα μέρη του Σάντος στην Ελλάδα, είπε: «Δεν είμαι μόνον τα Μετέωρα που λατρεύει και τα οποία επισκέπτεται συχνά. Όλη η Ελλάδα τον μαγεύει, καθώς έχει επισκεφτεί την Πάρο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική, ενώ πολλοί Έλληνες τον αγαπούν σαν αν είναι δικός τους άνθρωπος. Ίσως γι΄ αυτό δεν έχει αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα, διότι πολλοί είναι εκείνοι που τον φιλοξενούν. Ωστόσο κι εκείνος ανταποδίδει τη φιλοξενία, ενώ αρκετούς φίλους του τους έχει στείλει για διακοπές στην Ελλάδα».

Γνωρίζει ο Σάντος ελληνικά; Η απάντηση του Αλέξανδρου Μανιάτογλου: «Αν κάποιος του μιλάει αργά και χρησιμοποιεί καθημερινές εκφράσεις, τότε το 80-90% των όσων ακούει, τα καταλαβαίνει. Επίσης, όπως διαπιστώσατε και μετά τη λήξη του τελικού, μπορεί να εκφέρει λόγο με σπαστά ελληνικά. Εννοείται πως στο περίπτερο ή στο σούπερ μάρκετ μπορεί να συνεννοηθεί άνετα».

 

Τελευταία Νέα