Κετσπάγια: «Αβαντάζ όποιος εμφανιστεί πιο έτοιμος»

Κετσπάγια: «Αβαντάζ όποιος εμφανιστεί πιο έτοιμος»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Αβαντάζ όποιος εμφανιστεί πιο έτοιμος»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρακολούθησε την ήττα της Σεντ Ετιέν με 4-1 από τη Λοζάνη, τονίζοντας πως οι «Στεφανουά» δεν τρομάζουν την Ένωση.

Ο Γεωργιανός προπονητής της ΑΕΚ, μετά την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με την Λοζάνη αναφέρθηκε στην κατάσταση των «Στεφανουά» και στην προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα του για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

«Παρακολούθησα και κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της γαλλικής ομάδας, είδα και κάποια κενά, αλλά το σημαντικό είναι ότι προλάβαμε να την δούμε από κοντά, αμέσως μετά την κλήρωση για να σχηματίσουμε μία πρώτη άποψη για τον αντίπαλό μας. Με τη Σεντ Ετιέν βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, στο στάδιο της προετοιμασίας και όποιος καταφέρει να εμφανισθεί πιο έτοιμος από τον άλλο θα έχει και το αβαντάζ στα μεταξύ μας παιχνίδια. Η Σεντ Ετιέν είναι οπωσδήποτε μία καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως είναι το γαλλικό, αλλά δεν είναι και κάτι το... τρομακτικό, που θα πρέπει να μας φοβίζει. Διαθέτουμε και εμείς μια καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και θα παλέψουμε για την πρόκριση», τόνισε ο Κετσπάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα