Κατσικάς: «Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ» (vid)

Κατσικάς: «Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ» (vid)

Κατσικάς: «Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ» (vid)

bet365

Κάτοικος Ολλανδίας από τον περασμένο Ιανουάριο, ο πρώην ασπρόμαυρος, Γιώργος Κατσικάς, εύχεται ο ΠΑΟΚ να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός συνεχίζει την καριέρα του στην Τβέντε και το μεσημέρι του Σαββάτου αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ στη φιλική αναμέτρηση, όπου ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 2-0.

Ξέρει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, τον είδε αρκετά βελτιωμένο και θεωρεί ότι μπορεί να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Gazzetta.gr:

«Ξέρω τους λόγους που με έκαναν να φύγω από την ομάδα αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Είδα έναν πολύ οργανωμένο ΠΑΟΚ, αρκετά επιθετικό, με καλές νέες προσθήκες, που θα τον βοηθήσουν για να προκριθεί από το ζευγάρι με τον Άγιαξ στην επόμενη φάση».

-Ξέρεις τον ΠΑΟΚ, ξέρεις όμως καλά και τον Άγιαξ, που πιστεύεις ότι θα κριθεί η πρόκριση;

«Θα είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο έχασε ο Άγιαξ το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική. Τώρα οι παίκτες του θα πεισμώσουν για να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, αλλά όχι και ακατόρθωτο».

-Τι πιθανότητες δίνεις να περάσει ο ΠΑΟΚ το εμπόδιο του Άγιαξ;

«Δεν μπορώ να δώσω προγνωστικά και να μιλήσω με ποσοστά. Πιστεύω, ότι αν δείξει ο ΠΑΟΚ το σωστό πρόσωπο, ανάλογο μ’ αυτό που είδα εγώ αγωνιζόμενος εναντίον του, πιστεύω ότι θα περάσει στον επόμενο γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα