Σόλιντ: «Φρέσκια ομάδα ο Ολυμπιακός»

Σόλιντ: «Φρέσκια ομάδα ο Ολυμπιακός»

Σόλιντ: «Φρέσκια ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μια δεκαετία πέρασε από τότε που βρέθηκε στον ερυθρόλευκο πάγκο, αλλά ο Τροντ Σόλιντ δεν ξεχνά ποτέ τον Ολυμπιακό. 

O Τροντ Σόλιντ επισκέφθηκε την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Γκενκ, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και στάθηκε στη νεανική ομάδα των Πειραιωτών, αλλά και στις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. 

Έπειτα από τόσα χρόνια, από την περίοδο που ήσασταν προπονητής στον Ολυμπιακό, παρακολουθείτε ακόμα την πορεία της ομάδας; Την πρόοδο της.
Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή μία νεανική, φρέσκια ομάδα και οι δραστηριότητες συνεχίζονται ως συνήθως. Βέβαια, ο (σ.σ. βαθμολογικός) συντελεστής για τις ελληνικές ομάδες, δυσκολεύει την απευθείας είσοδο στο Champions League, κάτι που είναι κρίμα.

Πόσες πιθανότητες δίνετε στον Ολυμπιακό να προκριθεί στους ομίλους του Champions League;
Φυσικά, έχει καλές πιθανότητες. Ωστόσο χρειάζεται και λίγη τύχη στις κληρώσεις.

Έχετε παρακολουθήσει κάποια από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη; Κάποια από τις μεγάλες νίκες που έχει επιτύχει η ομάδα;
Έχω δει τα παιχνίδια. Είχε πράγματι κάποιες μεγάλες νίκες. Δείχνει ότι έχει καταφέρει να είναι σε ένα καλό επίπεδο, ακόμη και όταν οι άλλες (σ.σ. ελληνικές) ομάδες, δεν τα κατάφερναν τόσο καλά. Ως κλαμπ τα έχει καταφέρει καλά.

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;
Να το διασκεδάζουν και να υποστηρίζουν την ομάδα και στα δύσκολα. Γιατί τότε είσαι πραγματικός υποστηρικτής. Είμαι βέβαιος ότι το κάνουν.

Ο Τροντ Σόλιντ στο ΟlympiacosTV! / Trond Sollied on Olympiacos TV!

Best of internet