Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κουμουνδούρου! (pic)

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κουμουνδούρου! (pic)

Gazzetta team
Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κουμουνδούρου! (pic)

bet365

Οπαδοί από τον Πανελλήνιο ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών έκαναν πορεία στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία της θύρας 4 και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περίπου 40 Αθηναίοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για το κλείσιμο της θύρας 4 από τον Σταύρο Κοντονή, καθώς και για τη μη ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων» και μαζί του τα άκουσαν και άλλα στελέχη της κυβέρνησης.

Οι οπαδοί κάθισαν αρκετή ώρα στην πλατεία Κουμουνδούρου, σηκώνοντας ένα υβριστικό πανό για τον Κοντονή, το οποίο μεταξύ άλλων έγραφε: « αντί να κλείνεις θύρες, κλείσε φυλακή την εγκληματική». Φώναξαν σχετικά συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν, έχοντας στείλει το μήνυμά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα