«Ζεστός» για Γκιγιέρμε και τσεκάρισμα σε Μάξο (vids)

«Ζεστός» για Γκιγιέρμε και τσεκάρισμα σε Μάξο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ζεστός» για Γκιγιέρμε και τσεκάρισμα σε Μάξο (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές για την απόκτηση του Γκιγιέρμε αλλά δεν παίζει... μπάλα μόνος του. Τσεκάρισμα στον 22χρονο Δανό στόπερ, Μάξο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Από πολωνικές πηγές διέρρευσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμε ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι πως ο Ολυμπιακός είναι για τα καλά... ζεστός για την απόκτησή του. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί μία ιδιαίτερα καλή περίπτωση, πλην όμως η Λέγκια δεν θα τον αφήσει έτσι εύκολα ενώ υπάρχουν και γερμανικές και γαλλικές... σειρήνες για τον παίκτη. Οι Πειραιώτες όμως έχουν κάνει επαφές με Λέγκια και την πλευρά του παίκτη (σ.σ. σύμφωνα με άλλες πηγές ιδιαίτερα προχωρημένες με στόχο να κλείσει και γίνονται και στην Αθήνα), έχουν καλές σχέσεις με τους Πολωνούς και ειδικά με τον Ζεβλάκοφ και δείχνουν για τα καλά διατεθειμένοι να παλέψουν την υπόθεσή του. Ο Γκιγιέρμε είχε απασχολήσει τον πρωταθλητή Ελλάδας και επί Σίλβα.

Εκτός από τον Γκιγιέρμε όμως και τους εξτρέμ υπάρχει και το μέτωπο με τους στόπερ. Ο Κίρικες δεν αποτελεί νέα περίπτωση. Από τις 20 Ιουνίου σας είχαμε μεταφέρει πως ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε τσεκάρει ξανά τον έμπειρο στόπερ, τον οποίο ο Ολυμπιακός παρακολουθεί και προσπαθεί σχεδόν κάθε σεζόν να τον κλείσει εδώ και τρία χρόνια. Το... αγκάθι για τον Βλαντ Κίρικες είναι το συμβόλαιό του, καθώς από τη Νάπολι μπορεί να προκύψει διάθεση δανεισμού του για έναν χρόνο. Από εκεί και πέρα για τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχει και ο Μάξο.

Ο 22χρονος Δανός διεθνής στόπερ της Νόρτζελαντ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός, στον οποίο έχουν ρίξει... ματιές το τελευταίο διάστημα οι Πειραιώτες. Έχει απασχολήσει την Κοπεγχάγη, που είδε την πρότασή της να απορρίπτεται και ενδιαφέρει έντονα ομάδες από Γερμανία και Σαμπιονά, όπως για παράδειγμα την Λιόν. Κοστολογείται στο 1 εκατ. ευρώ και έχει ύψος 1,92 μέτρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα