Αναμονή για Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

Αναμονή για Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Αναμονή για Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου συνεχίζεται, με την διοίκηση της ομάδας να περιμένει την απάντηση του Άντονι Λε Ταλέκ στην πρόταση που του έχει γίνει για μείωση των αποδοχών του.

Ανοιχτό παραμένει στον Ατρόμητο το θέμα του Άντονι Λε Ταλέκ. Οι Περιστεριώτες, έχουν προτείνει μείωση αποδοχών στον Γάλλο επιθετικό και αυτός πρέπει να απαντήσει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Όπως προκύπτει από το Περιστέρι, οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι ούτε θετικός, αλλά ούτε και αρνητικός στην πρόταση που του έχει γίνει. Συνεχίζει να ψάχνει για κάτι καλύτερο, αλλά όσο δεν έρχεται μια πρόταση που να τον ικανοποιεί πολύ περισσότερο από αυτή του Ατρόμητου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές του παραμονής στο Περιστέρι.

Προς το παρών, συνεχίζει να προπονείται με τον Ατρόμητο και ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με το πρόσωπο που δείχνει μέχρι τώρα ο Γάλλος στην προετοιμασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα