Δεν προχωράει του Αντιλέχου στην Κέρκυρα

Gazzetta team
Δεν προχωράει του Αντιλέχου στην Κέρκυρα

bet365

Συνεχίζει να δοκιμάζεται στην Κέρκυρα ο Μόισε Αντιλέχου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών.

Στη Νάουσα συνεχίζει να βρίσκεται ο Μόισε Αντιλέχου, που όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, δοκιμάζεται από τον Μιχάλη Γρηγορίου για λογαριασμό της Κέρκυρας. Ωστόσο, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωσή του μάλλον δεν θα προχωρήσει.

Ο Έλληνας τεχνικός, φαίνεται να ψάχνει κάτι πιο έμπειρο για τον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Έτσι, αν και ο Αντιλέχου θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα στη Νάουσα, με το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (ίσως και κάποιες μέρες νωρίτερα) θα αποχωρήσει και θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα