Οι εκλεκτοί Πλατανιά για Βουλγαρία και φιλικά

Δημήτρης Τομαράς
Οι εκλεκτοί Πλατανιά για Βουλγαρία και φιλικά

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος γνωστοποίησε την αποστολή του Πλατανιά για το Πράβετς της Βουλγαρίας. Ποια τα φιλικά ματς.
Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας ολοκληρώθηκε και σήμερα Παρασκευή (15/7) η αποστολή αναχωρεί για το Πράβετς, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο μέρος, δίνοντας παράλληλα και τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Πλατανιά θα αναχωρήσουν από το Μάλεμε το μεσημέρι και αναμένεται να φτάσουν στον προορισμό τους αργά το βράδυ με τις προπονήσεις να ξεκινούν από το Σάββατο (16/7).
Στην αποστολή για την Βουλγαρία ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, συμπεριέλαβε 26 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Μενδρινός, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ζίκο, Ηλιάδης, Ντίντακ, Γιακουμάκης, Κάργας, Καρυπίδης, Μανούσος, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Πριντέτα, Ντιλαβέρ, Κασωτάκης, Λαμπίρης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Σωτηρίου, Ντίνας, Μουνάφο, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Κοκκαλάς και Αποστολόπουλος.
Τα φιλικά τα οποία είναι προγραμματισμένα είναι τα εξής:
OFK Pirin (BG) – Πλατανιάς, Rakovski Stadium (Sofia), 17/07/2016, 18:30
Πλατανιάς – PFK Montana 1921 (BG), Pravets Facilities (Pravets), 20/07/2016, 18:30
Πλατανιάς – Hapoel Nir Ramat Hasharon (IL), Pravets Facilities (Pravets), 25/07/2016, 18:30
Ξάνθη – Πλατανιάς, Pravets Facilities (Pravets), 28/07/2016, 18:30

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα