Σάχοβ: «Εχουμε και εμείς ποιότητα» (vid)

Σάχοβ: «Εχουμε και εμείς ποιότητα» (vid)

Σάχοβ: «Εχουμε και εμείς ποιότητα» (vid)

bet365

Ο Αγιαξ δεν τρομάζει τον Εβγκεν Σάχοβ. Ο Ουκρανός μίλησε στο Gazzetta.gr λίγες ώρες μετά από την κλήρωση, που έφερε τους Ολλανδούς στο δρόμο του ΠΑΟΚ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ουκρανός μέσος έχει φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League με την πρώην του ομάδα, την Ντνίπρο, πριν δύο χρόνια, ξέρει λοιπόν, τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ και να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.

Λίγες ώρες μετά την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Εβγκέν Σάχοβ μίλησε στο Gazzetta.gr, για το μεγάλο ζευγάρι, για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει μια πικρία για το ότι την τελευταία στιγμή «κόπηκε» από την αποστολή της Εθνικής Ουκρανίας για το Euro της Γαλλίας.

-Πώς σχολιάζεις τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άγιαξ, μεγάλο όνομα;

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει βαριά φανέλα και είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αλλά και από την άλλη και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, γνωρίζω ότι και στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει αυτή την ομάδα και έδειξε την ποιότητά του. Πιστεύω ότι έχουμε μερικές μέρες ακόμη για να δουλέψουμε και να βγάλουμε και εμείς τα καλά στοιχεία που έχουμε ως ομάδα».

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από την ομάδα. Ηρθα σε μια ιστορική ομάδα και είμαι χαρούμενος».

-Η συνεργασία σου έως τώρα με τον Βλάνταν Ιβιτς;

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή μου, τον καταλαβαίνω και με καταλαβαίνει και θα παίξω όπου αυτός κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω».

-Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς στο πρώτο παιχνίδι; Ξεπέρασες τις ενοχλήσεις σου;

«Είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω. Ξεπέρασα τις ενοχλήσεις στο πέλμα και με την κατάλληλη θεραπεία».

-Συμπαίκτης και στον ΠΑΟΚ με τον Μάτος. Πόσο θετικό είναι αυτό;

«Είναι θετικό γιατί παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα. Τον ξέρω και με ξέρει καλά και αυτό είναι σημαντικό και για τους δυο».

-Ο Σάχοβ δεν είχε θέση στην Εθνική Ουκρανίας στο Euro;

«Θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε τον τεχνικό της Εθνικής Ομάδας. Φυσικά και με πείραξε που δεν ήμουν εκεί. Ούτε και εγώ ξέρω το γιατί αλλά πιστεύω ότι παίζοντας στον ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσω μια θέση στην Εθνική».

-Ποια είναι τα στοιχεία που σε διακρίνουν στο παιχνίδι σου;

«Καλύτερα να μην μιλάω, αλλά να αποδείξω μέσα στο γήπεδο τις δυνατότητες μου. Αν λες μεγάλα λόγια και δεν μπορείς να τα αποδείξεις μέσα στο γήπεδο δεν είναι ότι καλύτερο».

-Πώς κρίνεις την οργάνωση του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με αυτή της Ντνιπρο όπου αγωνιζόσουν τα περασμένα χρόνια;

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ βρήκα πράγματα που δεν υπήρχαν στην προηγούμενη ομάδα και οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά και η οργάνωση εδώ με έχει εντυπωσιάσει».

-Στον ΠΑΟΚ θα έχεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε αγχώνει αυτό;

«Ξέρω ότι εδώ θα έχω έναν ρόλο. Ξέρω την ιστορία ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός αλλά αυτό δεν με αγχώνει και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Ο πατέρας σου ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Θα ήθελες να τον ξεπεράσεις;

«Τον έχω πρότυπο αλλά θα ήθελα να γίνω καλύτερος και να πάρω και εγώ κάτι από αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα