Προπόνηση για λίγους πριν από την κλήρωση (pics&vids)

Προπόνηση για λίγους πριν από την κλήρωση (pics&vids)

Προπόνηση για λίγους πριν από την κλήρωση (pics&vids)

bet365

Οι μισοί και... βάλε παίκτες του ΠΑΟΚ έμειναν στο ξενοδοχείο και οι υπόλοιποι στο γήπεδο για προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (15/7). ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.


Προπόνηση σε δύο γκρουπ, με τη μισή ομάδα να προπονείται στο γήπεδο και την άλλη μισή να παραμένει στο ξενοδοχείο του Οστερμπεκ.

Ο Ζέλικο Μπρκιτς, για άλλη μια ημέρα παραμένει με υψηλό πυρετό και δεν παίρνει μέρος στην προπόνηση, ενώ εκτός είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας με ενοχλήσεις από χτύπημα σε προηγούμενη προπόνηση και ο Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αυχένα από τον αγώνα με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε πάνω σε ασκήσεις πρέσινγνκ και κατοχή της μπάλας.

Στο ξενοδοχείο βρίσκονται οι: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Σάκχοφ και Αθανασιάδης.

Οπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτοί που θα παίξουν στο φιλικό του Σαββάτου (16/7) με την Τβέντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα