Ανακοίνωσε και Περογαμβράκη ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε και Περογαμβράκη ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Περογαμβράκη ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Μετά τον Σίμο Ρουμπουλάκου, ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες. Πλέον, απομένει να επισημοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πουρτουλίδη, όπως και με τον Γεωργακόπουλο, που όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr είναι ο τερματοφύλακας που επέλεξαν να πλαισιώσει τον Διονύση Χιώτη.

Επίσης, οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έκαναν γνωστή την επιστροφή του Στάθη Φριλίγγου, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη:

«Άλλο ένα νέο πρόσωπο θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα στην πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη. Γεννημένος στις 20/1/1988, αγωνίζεται ως επιθετικός και προέρχεται από τον ΟΦΗ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρούβα και ΠΑΟ Κρουσσώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα