Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Καμαρά

Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Καμαρά

bet365

O Παπά Ντεμπά Καμαρά είναι ο βασικός στόχος του Αστέρα για τα γκολπόστ, με τον παίκτη να είναι από χθες στην Τρίπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει για τερματοφύλακα.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Δημήτρη Μποροβήλο να είναι στο Βέλγιο για τον Σωκράτη Διούδη, αλλά φαίνεται ότι η εν λόγω περίπτωση δύσκολα θα προχωρήσει.

Ετσι, ο Παπά Ντεμπά Καμαρά είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος της ομάδας, με τον παίκτη να είναι από χθες στην πόλη για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σοσό, ενώ είναι διεθνής με τα κλιμάκια της εθνικής του ομάδας και το 2012 συμμετείχε στην ολυμπιακή ομάδα, που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Όσο για το αν είναι στην Τρίπολη, από την ομάδα ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα