Στη φυλακή για φόνο ο πατέρας του Έντερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Στη φυλακή για φόνο ο πατέρας του Έντερ!

bet365

Κάθε άλλο παρά ιδανική ήταν η παιδική ηλικία του Έντερ, που έλαμψε με το νικητήριο γκολ στον τελικό του Euro 2016! Μεγάλωσε σε ίδρυμα, σε φυλακή της Βρετανίας ο πατέρας του, για τον φόνο της μητριάς του!

Ο Πορτογάλος άσος, κατάφερε από μικρή ηλικία να ... μαζέψει τα κομμάτια του και ν' αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο για να βγει από το αδιέξοδο που τον είχε οδηγήσει άθελά του, η ζωή.

Έχοντας ταξιδέψει από τη Γουϊνέα στην Πορτογαλία μαζί με τη μητέρα του, σε ηλικία δύο ετών, βρέθηκε να μένει για κάποιο διάστημα με τον πατέρα του, ο οποίος τον πήρε μαζί του δίχως ακόμα να μπορεί ο ποδοσφαιριστής ν' αντιληφθεί όσα συνέβαιναν. Άλλωστε, ήταν μόλις δύο ετών...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ITV, λίγες μέρες μετά τον τελικό του Euro 2016 και ερωτηθείς για τους γονείς του, ανέφερε πως ο πατέρας του πλέον είναι σε φυλακή της Βρετανίας, καθώς καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 16 ετών, έχοντας κατηγορηθεί για τον φόνο της μητριάς του Έντερ.

«Κάθε φορά που έχω ελεύθερο χρόνο ή βρίσκομαι σε διακοπές, πηγαίνω να τον επισκεφθώ στη φυλακή...» ανέφερε ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος τόνισε πως: «Από τη στιγμή που βρέθηκα στην Ακαδέμικα και ήξερα πως θα μπορούσα να βγάλω χρήματα, δούλευα σκληρά για να πετύχω αλλά και για να βγάλω λεφτά να μπορώ να πηγαίνω να βλέπω τον πατέρα μου...».

Όσο για τα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο που μεγάλωσε, παραδέχεται πως ήταν δύσκολα διότι ουσιαστικά ήταν σαν να μην είχε οικογένεια... «Αισθάνθηκα εγκαταλελειμμένος απ' όλους... Δεν ήταν ωραίο... Όμως έκανα φίλους και πάλεψα. Έμαθα να κάνω φίλους και ν' απολαμβάνω εμπειρίες ζωής» είπε για την εποχή που οι γονείς του τον άφησαν σε ίδρυμα διότι αδυνατούσαν να τον συντηρήσουν και να του προσφέρουν όσα θα έπρεπε...

 

EURO Τελευταία Νέα