Μανθάτης: «Φανταστικό να έχεις δίπλα Καμπιάσο και Τσόρι»

Μανθάτης: «Φανταστικό να έχεις δίπλα Καμπιάσο και Τσόρι»

Έτοιμος για την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα, δήλωσε ο Γιώργος Μανθάτης

Μανθάτης: «Φανταστικό να έχεις δίπλα Καμπιάσο και Τσόρι»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Βγήκαν αρκετά πράγματα από αυτά που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Υπήρχε καλή προσπάθεια μεταξύ των παικτών, κάναμε ότι μας ζητούσε ο προπονητής που μας έδωσε τα εύσημα στο ημίχρονο. Μας είπε να πετύχουμε κι άλλα γκολ και να μην το βλέπουμε σαν φιλικό παιχνίδι, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι γιατί είμαστε Ολυμπιακός.

Είναι μεγάλο βήμα από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Το καλό για εμάς τους τρεις που είμαστε τώρα στην πρώτη ομάδα είναι πως βρισκόμαστε δέκα χρόνια και ξέρουμε πως δουλεύει ο μηχανισμός του Ολυμπιακού. Νοιώθουμε πως είναι η οικογένειά μας στην ουσία. Είναι ένα μεγάλο βήμα, όμως πρέπει να προσαρμοστείς γρήγορα γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σωστά».

Για το ότι παίζει μαζί με ένα παίχτη σαν τον Εστεμπάν Καμπιάσο: «Το να έχεις δίπλα σου τον Καμπιάσο είναι φανταστικό, να τον ακούς στις προπονήσεις, να σε συμβουλεύει την ώρα του αγώνα. Όπως και άλλοι μεγάλοι παίκτες όπως ο Τσόρι που πάντα μας δίνει συμβουλές».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος, δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις είμαστε συγκεντρωμένοι. Μόλις ξεφεύγουμε λίγο από τα όρια ο προπονητής μας βάζει στη θέση μας, οπότε ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να πάει καλά στα προκριματικά και να περάσει στους ομίλους του UEFA Champions League».

Best of internet