Πετράκης: «Ακόμα περισσότερη συγκέντρωση στον επαναληπτικό»

Gazzetta team
Πετράκης: «Ακόμα περισσότερη συγκέντρωση στον επαναληπτικό»

bet365

Δεν έκρυψε την χαρά του για την μεγάλη νίκη του ΠΑΣ ο Πετράκης, που όμως ζήτησε ακόμα περισσότερη συγκέντρωση ενόψει του επαναληπτικού.

Χαμηλά τον πήχη κράτησε ο Γιάννης Πετράκης, που αν και παραδέχτηκε πως η νίκη ήταν μεγάλη, τόνισε πως χρειάζεται ακόμα περισσότερη συγκέντρωση στον επαναληπτικό στην Νορβηγία.

«Πιστεύω ότι είναι μια πολύ σπουδαία ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΣ, την πόλη και ολόκληρη την Ήπειρο γιατί συνδυάστηκε η πρώτη ευρωπαϊκή μας συμμετοχή με μια μεγάλη εμφάνιση και μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Για να έχει σημασία όμως πρέπει τη συγκέντρωση, την πειθαρχεία και τη θέληση που είχαμε να την έχουμε σε διπλάσιο βαθμό στον επαναληπτικό.

Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που το υπηρέτησαν όλοι οι παίκτες ιδανικά. Δεν κινδυνεύσαμε παρά ελάχιστα και ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε νωρίς. Τα στημένα ήταν καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού. Πήραμε νωρίς προβάδισμα και αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια

Μια μεγάλη ομάδα την κάνουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Όλοι μας στην ομάδα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μέσα από αυτήν την προσπάθεια πρέπει να πειστεί και ο κόσμος για να μας βοηθήσει όλη τη χρονιά. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Απαιτείται προσπάθεια στον επαναληπτικό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα