«Βαρέλα και ΠΑΟΚ»: Ενα ατελείωτο σήριαλ...

«Βαρέλα και ΠΑΟΚ»: Ενα ατελείωτο σήριαλ...

«Βαρέλα και ΠΑΟΚ»: Ενα ατελείωτο σήριαλ...

bet365

Είναι ξεκάθαρο πως η υπόθεση Βαρέλα είναι ένα «μεγάλο παιχνίδι», που παίζεται κυρίως από τους Ρουμάνους. Ο ΠΑΟΚ περιμένει και φαίνεται να πλησιάζει κοντά στην απόκτησή του, αλλά...

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σ’ άλλη μεταγραφική κίνηση, «εκτός κι αν...», ξέρει ότι στην περίπτωση του Βαρέλα, οι Ρουμάνοι και ειδικά ο Τζίτζι Μπεκάλι παίζουν παιχνίδια, αλλά δείχνει να έχει πλέον το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα αποκτήσει σύντομα τον Βαρέλα. Αυτό ξεκαθάριζαν οι άνθρωποι της ομάδας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι επιχειρείται μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης από πλευράς των Ρουμάνων, που από την πλευρά τους βλέπουν ότι τα... νάζια και τα κόλπα, δεν έπιασαν τόπο.

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο, με τον ΠΑΟΚ να υποστηρίζει και να επαναλαμβάνει αργά το βράδυ της Πέμπτης, ότι δεν είναι στον προγραμματισμό της ομάδας η απόκτηση κεντρικού αμυντικού τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στη Ρουμανία, πάντως, άλλα λένε και γράφουν...

«Οι Ελληνες δίνουν 1 εκατομμύριο και κάτι, θα δώσω τον Βαρέλα εκεί, αυτό θα γίνει αν δεν υπάρξει εξέλιξη με τους Άραβες μέχρι τις 11 το βράδυ», αναφέρεται σε δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας Sport.ro, με τον Μπεκάλι να υποστηρίζει ότι θα δώσει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ!

Φυσικά, μπορεί να αποδειχθεί ένα ακόμη τρικ του ισχυρού άνδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου, που ίσως να βάζει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για να ανεβάσει το κασέ του και να πάρει περισσότερα από τους Αραβες, αν και όλα δείχνουν ότι ο Βαρέλα έχει επιλέξει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ σε σχέση με την πρόταση που έχει από τη Σαουδική Αραβία..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα