Σχεδιάζει βόμβα Ιγουαΐν η Γιούβε!

Σχεδιάζει βόμβα Ιγουαΐν η Γιούβε!

bet365

Ετοιμη να ζητήσει επισήμως τον Γκονσάλο Ιγουαΐν από τη Νάπολι είναι η Γιουβέντους, έχοντας ήδη το ΟΚ του Αργεντίνου φορ!

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσε ως φήμη αλλά τώρα δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα. Τουλάχιστον ότι η Γιούβε θα το προσπαθήσει επισήμως γιατί την κατάληξη δεν μπορεί να την προδικάσει κανείς... Οπως και να έχει, από το βράδυ της Πέμπτης σχεδόν όλοι στην Ιταλία είναι σίγουροι: Οι Μπιανκονέρι έχουν αποφασίσει ότι ο αντικαταστάτης του Αλβαρο Μοράτα πρέπει να είναι ο Ιγουαΐν και είναι έτοιμοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσουν ένα... τρελό επιθετικό δίδυμο Ντιμπάλα-Ιγουαΐν!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης εμφανίστηκαν κάποια δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι Τορινέζοι προσφέρουν στους Παρτενοπέι το ποσό των 75 εκατ. ευρώ συν τον Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος κοστολογείται στα 18 εκατ. ευρώ. Λίγες ώρες μετά, μπήκαν στη... μάχη τα δυνατά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η Gazzetta dello Sport και το Sky Italia.

Το ρεπορτάζ της GdS αναφέρει ότι η Γιούβε είναι ήδη σε επαφές με τον Ιγουαΐν, ότι το κλίμα είναι θετικό και ότι από βδομάδα θα γίνει μια... τερατώδης πρόταση στη Νάπολι. Λεπτομέρειες για αυτή την πρόταση δεν αναφέρονται αλλά αυτές τις έχει, όπως υποστηρίζει, το Sky Italia. Το ρεπορτάζ του συνδρομητικού καναλιού υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους έχει ήδη το ΟΚ του Αργεντίνου, στον οποίο προσφέρει 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το Sky Italia, οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι έχουν την άδεια της οικογένειας Ανιέλι για να μπουν σε επίσημες συζητήσεις με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και έχουν δύο πλάνα για να καταφέρουν να αποκτήσουν τον περσινό πρώτο σκόρερ ώστε να τον βάλουν δίπλα στον Ντιμπάλα. Η πρώτη σκέψη της Γιούβε είναι να προτείνουν ένα σεβαστό ποσό και από εκεί και πέρα να βάλουν στο deal και παίκτες, αφήνοντας τους Παρτενοπέι να επιλέξουν ποιους θέλουν από τους Περέιρα-Τζάτζα-Στουράρο-Ρουγκάνι.

Αν ο Ντε Λαουρέντις αρνηθεί να μπει σε συζητήσεις, λέει το Sky Italia, η οικογένεια Ανιέλι είναι έτοιμη να δώσει το ΟΚ στον Μαρότα για να πληρώσει ακόμη και το ποσό της ρήτρας!

Αν ισχύουν όλα αυτά ή αν είναι εφικτά, ακόμη κι αν ισχύουν, θα φανεί προσεχώς...

 

SERIE A Τελευταία Νέα