Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

bet365

Εύκολες ομάδες, σύλλογοι... παγίδες και αρκετά ωραία ταξίδια πρόκειται να προκύψουν για τους «ερυθρόλευκους» από την κλήρωση της Παρασκευής.

Κάθε προκριματικός γύρος είναι δύσκολος. Εστω και αν σε αυτή την κλήρωση ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία. Ομως μέσα Ιουλίου ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος. Την Παρασκευή το μεσημέρι οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον πρώτο τους αντίπαλο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ακρίβεια το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος εκτός εάν του βγει η Αστρα από την Ρουμανία.

Από ποια ζευγάρια θα περιμένει αντίπαλο; Από ομάδες που δεν θα έχει πρόβλημα αλλά και από κάποιες άλλες που σίγουρα δεν θα τις ήθελε τέλη Ιουλίου.

Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν) ή Ντουντελανγκ (Λουξεμβούργο)
Η Καραμπάκ κέρδισε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι οπότε έχει και τον πρώτο λόγο. Καλός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό αν και με κάποιους κινδύνους.

Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) ή Νόρκεπινγκ (Σουηδία)
Η Ρόζενμποργκ νίκησε στο πρώτο ματς με 3-1. Σαφώς κακός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό μιας και έχει παιχνίδια στα πόδια της και σίγουρα θα είναι πιο έτοιμη σε σχέση με άλλες ομάδες.

Αστάνα (Καζακστάν) ή Ζαλγκίρις (Λιθουανία)
Ανοιχτό το συγκεκριμένο ζευγάρι με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Θεωρητικά καλό ζευγάρι για να βρει αντίπαλο ο Ολυμπιακός, αλλά θυμίζουμε πως η Αστάνα έχει παίξει πρόσφατα σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αστρα (Ρουμανία)
Δεν έχει αντίπαλο η ρουμάνικη ομάδα. Είναι πιθανό να πέσει κατευθείαν στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» να ξέρουν από τις 15 Ιουλίου τον επόμενο αντίπαλο.

Σερίφ (Μολδαβία) ή Χάποελ Μπερ Σιβα (Ισραήλ)
Το πρώτο ματς έληξε 3-2 υπέρ των Ισραηλινών. Καλό ζευγάρι για τον Ολυμπιακό ειδικά εάν προκριθεί η Σερίφ. Αντίθετα με ομάδες του Ισραήλ δεν έχει καλές αναμνήσεις.

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) ή Βαλέτα (Μάλτα)
Με τη νίκη εκτός έδρας με 2-1 ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι καλός αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» τόσο νωρίς...

Ντιναμό Τιμπλίσι (Γεωργία) ή Αλασκερτ (Αρμενία)
Οι Γεωργιανοί επικράτησαν με 2-0 στο πρώτο ματς. Καλός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Είτε περάσει η Ντιναμό είτε προκριθεί η ομάδα από την Αρμενία.

Χάφνιαρφιορντουρ (Ισλανδία) ή Ντούνταλκ (Ιρλανδία)
Ανοιχτό ζευγάρι (1-1 το πρώτο ματς) και καλό ζευγάρι για τους «ερυθρόλευκους». Οποιος και από τους δύο προκριθεί.

Τρενσίν (Σλοβακία) ή Ολίμπια Λουμπλιάνς (Σλοβενία)
Οι Σλοβάκοι έκαναν πάρτι στην Σλοβενία (0-4 στο 34') αλλά τελικά το ματς έληξε 3-4. Λογικά οι Σλοβάκοι θα περάσουν και σίγουρα δεν είναι ένας αντίπαλος που θα ήθελαν στου Ρέντη.

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Παρτιζάνι (Αλβανία)
Το πρώτο ματς έληξε 1-1. Και αυτό καλό ζευγάρι για να προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα