Κετσπάγια: «Ξέρουμε τι θέλουμε στο γήπεδο»

Κετσπάγια: «Ξέρουμε τι θέλουμε στο γήπεδο»

Ικανοποιημένος από την δουλειά που έγινε στο Κιέλτσε έμεινε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως τόνισε μετά τη φιλική νίκη επί της Πογκόν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Κετσπάγια: «Ξέρουμε τι θέλουμε στο γήπεδο»

Στο τελευταίο ματς στην Πολωνία η ΑΕΚ έκανε το 4x4 και ο προπονητής της φάνηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του αφού ξέρει πως αυτή την περίοδο, με δεδομένη και την κούραση, δεν θα γινόταν η Ενωση να... πετάει!

«Τελειώσαμε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία μας. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια εδώ, είναι δύσκολο να ζητάς πολλά πράγματα από τα παιδιά. Και στα τέσσερα πάντως ήμασταν πολύ καλοί. Καλή κυκλοφορία είχαμε και υπομονή στο παιχνίδι μας. Σίγουρα μετά από τόσα ματς και τις σκληρές προπονήσεις, είναι δύσκολο να περιμένεις και ταχύτητα. Στην Αθήνα πίσω θα είμαστε πιο χαλαροί και θα περιμένουμε την ταχύτητα. Ξέρουμε πάντως τι θέλουμε στο γήπεδο και έχουμε καλή κυκλοφορία. Ταχύτητα είχαμε στο δεύτερο ματς, αλλά γενικά ήταν κουρασμένα τα παιδιά εδώ. Θα ξεκουραστούν τα παιδιά τώρα δύο μέρες και πιστεύω μέχρι το πρώτο ματς θα είμαστε έτοιμοι αφού θα δουλέψουμε αυτά που πρέπει», είπε αρχικά ο Κετσπάγια, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντίας: «Χρειάζεται πολλή δουλειά, με 3-4 προπονήσεις δεν μπορούμε να δούμε πολλά. Θέλει καλή προετοιμασία. Έχουμε πολλά παιδιά που δούλεψαν καλά εδώ. Έχουμε καλό κλίμα που είναι σημαντικό».

Τέλος, σχετικά με την κλήρωση της Παρασκευής στο Europa League, σχολίασε ότι «είναι αρκετές χώρες στην κλήρωση και σίγουρα θέλουμε να αποφύγουμε κάποιες ομάδες. Θα δούμε αύριο και την κλήρωση, ποια ομάδα θα έχουμε αντίπαλο».

Λίγη ώρα μετά, μιλώντας στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στο Κιέλτσε, ο Κετσπάγια είπε τα εξής...

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πως περάσαμε 17 ημέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Είχαμε πάρα πολύ καλό κλίμα, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια, με ομάδες που ήταν έτοιμες να παίξουν παιχνίδια πρωταθλήματος. Ειμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σιγουρα στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι ήμαστε πολύ κουρασμένοι, από το τέταρτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Αλλά αυτό θέλαμε, καλύτερα παιχνίδια από τις προπονήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων. Καλό είναι που κερδίσαμε και τα τέσσερα παιχνίδια. Είμαστε πολύ καλά αμυντικά. Και στα τέσσερα παιχνίδια δεν μας δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι έτσι τα παιχνίδια στην πορεία. Μας περιμένουν πιο δύσκολα ματς, αλλά είμαι γενικά ευχαριστημένος από την παρουσία μας στην Πολωνία.

Στο πρώτο ημίχρονο φαινόμασταν κουρασμένοι. Κάναμε ευκαιρίες. Μας έλειπε η τελευταία πάσα. Εκεί που «σκοτώνεις» και κάνεις το γκολ. Φτάναμε μέχρι εκεί και έλειπε η τελευταία πάσα. Αν το είχαμε αυτό θα είχαμε και γκολ. Αλλά τα παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά που έχουν παίξει λιγότερο, είχαν περισσότερη όρεξη. Καλό είναι που έχουμε πολλά παιδιά και νέα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ευχάριστο. Διότι θέλουμε και νέα παιδιά να έχουμε στην ομάδα και έδειξαν ότι αξίζουν».

Για τον Γαλανόπουλο: «Δουλεύει πάρα πολύ. Και αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι παίζει σωστό ποδόσφαιρο, απλό ποδόσφαιρο. Και αυτό θέλουμε από την ομάδα. Και στα τέσσερα παιχνίδια έχουμε καλή κυκλοφορία, έχουμε υπομονή. Και τώρα που θα γυρίσουμε έχουμε 12 μέρες μπροστά μας για να γυμνάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται».

Για την κλήρωση του Europa League: «Ας αποφύγουμε τις μεγάλες ομάδες. Ιταλικές, αγγλικές, έχει από την Ολλανδία. Προτιμάμε ομάδες που κι αυτές δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους».

Best of internet