Συνεχίζουν στην εθνική Αλβανίας οι Κοσοβάροι διεθνείς!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΝΤΕ ΜΠΙΑΖΙ ΜΕ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Συνεχίζουν στην εθνική Αλβανίας οι Κοσοβάροι διεθνείς!

Συνεχίζουν στην εθνική Αλβανίας οι Κοσοβάροι διεθνείς!

Μία σημαντική απόφαση καλούνται να πάρουν 14 Αλβανοί διεθνείς με καταγωγή από το Κόσοβο μετά την αναγνώριση της ομοσπονδίας από την UEFA.  

Το Κόσοβο από τον περασμένο από τον περασμένο Μάιο ανήκει και επίσημα στους κόλπους της UEFA αλλά και της UEFA.

Η συγκεκριμένη απόφαση σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αλβανίας, της Ελβετίας αλλά και άλλων εθνικών συγκροτημάτων καλούνται να επιλέξουν εάν θα αγωνιστούν με τα χρώματα της νεοσύστατης ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας έχει ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους. Τουλάχιστον 14 Αλβανοί διεθνείς κατάγονται από το Κόσοβο.

Πρόκειται για τους Τσάνα, Μπερίσα, Μάβραϊ, Τζιμσίτι, Αγιέτι, Βέσελι, Ραχμάνι, Μπάσα, Κούκελι, Τ. Τσάκα, Αμπράσι, Λενιάνι, Ράσικα και Σάλα.

Ο Ιταλός προπονητής έχει δώσει διορία στους παίκτες του προκειμένου να προχωρήσει στον σχεδιασμό του ενόψει των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018.

Οι Αλβανοί υποστηρίζουν πως οι περισσότεροι Κοσοβάροι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εθνική Αλβανίας, με εξαίρεση ίσως έναν διεθνή ο οποίος σκέφτεται να μεταπηδήσει στην εθνική Κοσόβου! 

Best of internet