Συνεχίζουν στην εθνική Αλβανίας οι Κοσοβάροι διεθνείς!

Συνεχίζουν στην εθνική Αλβανίας οι Κοσοβάροι διεθνείς!

bet365

Μία σημαντική απόφαση καλούνται να πάρουν 14 Αλβανοί διεθνείς με καταγωγή από το Κόσοβο μετά την αναγνώριση της ομοσπονδίας από την UEFA.

Το Κόσοβο από τον περασμένο από τον περασμένο Μάιο ανήκει και επίσημα στους κόλπους της UEFA αλλά και της UEFA.

Η συγκεκριμένη απόφαση σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αλβανίας, της Ελβετίας αλλά και άλλων εθνικών συγκροτημάτων καλούνται να επιλέξουν εάν θα αγωνιστούν με τα χρώματα της νεοσύστατης ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας έχει ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους. Τουλάχιστον 14 Αλβανοί διεθνείς κατάγονται από το Κόσοβο.

Πρόκειται για τους Τσάνα, Μπερίσα, Μάβραϊ, Τζιμσίτι, Αγιέτι, Βέσελι, Ραχμάνι, Μπάσα, Κούκελι, Τ. Τσάκα, Αμπράσι, Λενιάνι, Ράσικα και Σάλα.

Ο Ιταλός προπονητής έχει δώσει διορία στους παίκτες του προκειμένου να προχωρήσει στον σχεδιασμό του ενόψει των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018.

Οι Αλβανοί υποστηρίζουν πως οι περισσότεροι Κοσοβάροι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εθνική Αλβανίας, με εξαίρεση ίσως έναν διεθνή ο οποίος σκέφτεται να μεταπηδήσει στην εθνική Κοσόβου!

 

Τελευταία Νέα