«Καμία βάση για Χριστοδουλόπουλο»

Gazzetta team
«Καμία βάση για Χριστοδουλόπουλο»

bet365

Από τον Παναθηναϊκό έσπευσαν να διευκρινίσουν πως δεν έχει καμία βάση το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στην Ιταλία και ήθελε την επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου στην ομάδα να είναι σχεδόν δεδομένη.

Από το «τριφύλλι» ξεκαθάρισαν άμεσα πως οτιδήποτε αναφέρεται στο ρεπορτάζ που μεταφέρει η ιστοσελίδα «calcionews24.com» σχετικά με τον Έλληνα άσο, δεν έχει ... στέρεες βάσεις και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.

Οι Ιταλοί, υποστήριζαν πως ο Χριστοδουλόπουλος ψάχνει κάτι καλύτερο έπειτα από την επιστροφή του στην Ελλάς Βερόνα μετά τη λήξη του δανεισμού στη Σαμπντόρια και το ιταλικό Μέσο τονίζει ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις και αισιοδοξία για «deal».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα