Ανακοίνωσε Ρουμπουλάκου ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε Ρουμπουλάκου ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Την απόκτηση του Σίμου Ρουμπουλάκου ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, συμπληρώνοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σίμο Ρουμπουλάκου, με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες. Τον 25χρονο αμυντικό αναμένεται να διαδεχθούν οι Περογαμβράκης και Πουρτουλίδης, ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί και ένας ακόμη τερματοφύλακας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης;

Συμπληρώνεται το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η νέα κίνηση της διοίκησης αφορά την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας μας θα φορά ο Σίμος Ρουμπουλάκου. Γεννημένος στις 30/12/1991, αγωνίζεται ως αμυντικός και προέρχεται από τον Παναιτωλικό ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιγιάλειο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα και Τριγλία Ραφήνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα