Βίκτορ: «Καλή προσπάθεια, δεν μου άρεσε η χαλάρωση στο τέλος»

Βίκτορ: «Καλή προσπάθεια, δεν μου άρεσε η χαλάρωση στο τέλος»

Δημήτρης Τομαράς
Βίκτορ: «Καλή προσπάθεια, δεν μου άρεσε η χαλάρωση στο τέλος»

bet365

Ο Βίκτορ μίλησε για καλή προσπάθεια από τους παίκτες του αλλά δεν του άρεσε όσα είδε από τον Ολυμπιακό του τελευταίου δεκαλέπτου με τη Βέστερλο.
Ο Ισπανός τεχνικός είπε ανάμεσα στα άλλα on camera μετά το ματς:
Καλό ματς και καλή προετοιμασία και καλή προσπάθεια από την ομάδα. Σίγουρα είχαμε μία πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι. Ακόμα και ότι παίξαμε με συγκεκριμένη μπάλα μας επηρεάσε αλλά και ως προς τις συγκεκριμένες συνθήκες. Συνεχίζουμε θετικά την πορεία μας αλλά δεν μου άρεσαν τα τελευταία 10 λεπτά. Χάσαμε την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωσή μας και αυτό δεν πρέπει να γίνεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θα δουλέψουμε. Ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι. Σκληρή δουλειά καθημερινά για να είμαστε όπως πρέπει. Ναι ο Καμπιάσο για εμάς είναι μία πολύ καλή προσθήκη. Πολύ υψηλό επίπεδο και ποιότητα και εμπειρία και το έδειξε και σήμερα. Έδειξε σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες συνεχίζουν να προσπαθούν. Να προπονούνται και αυτό σαν ματς προπόνησης είναι. Να συνεχίζουμε έτσι και ο Εστέμπαν θα μας βοηθήσει.
Πιο αναλυτικά:
«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Ήταν ένα καλό τεστ αυτό το φιλικό με την Βέστερλο. Δεν ήταν ένα εύκολο ματς. Μας δυσκόλεψε και η αρκετά διαφορετική από τη δική μας μπάλα που αγωνιστήκαμε. Φάνηκε αυτό στις κατοχές μπάλας που είχαμε στο α’ ημίχρονο. Ήμασταν καλοί γενικότερα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Κερδίζαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο για το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος είναι η εικόνα μας τα τελευταία 10 λεπτά που χάσαμε την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό να μη χάνουμε την προσοχή μας και την συγκέντρωση».
Ερωτηθείς ο Βίκτορ Σάντσεθ αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της, απάντησε: «Φυσικά θα είμαστε έτοιμοι. Ο στόχος μας είναι αυτός. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Νομίζουμε ότι θα βρεθούμε σε καλή φόρμα τότε. Γίνεται σκληρή δουλειά κάθε μέρα».
Σε ερώτηση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ο προπονητής σχολίασε: «Για μας είναι πολύ καλό που επέστρεψε στην ομάδα. Είναι σημαντική προσθήκη. Είναι έμπειρος παίκτης με υψηλή ποιότητα. Το έδειξε ακόμα και σήμερα από την αρχή. Αυτοί οι αγώνες για όλους τους παίκτες λειτουργούν και ως προπονήσεις. Οι παίκτες που έχουν παίξει λιγότερο από 45 λεπτά κάνουν προπόνηση μετά το ματς. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά για να είμαστε αυτοί που πρέπει. Και ο Εστεμπάν σε μερικές μέρες θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα