Συζητάει με Τομάς, Μίλιεβιτς, Λινάρδο η Βέροια

Συζητάει με Τομάς, Μίλιεβιτς, Λινάρδο η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Συζητάει με Τομάς, Μίλιεβιτς, Λινάρδο η Βέροια

bet365

Με τρεις αμυντικούς χαφ, τον Αντόνιο Τομάς Γκονζάλεζ της Νουμάνθια, τον Κρίστιαν Μίλιεβιτς, και τον Παναγιώτη Λινάρδο, συζητάει η Βέροια.

Να καλύψει τα κενά της για τη νέα σεζόν προσπαθεί η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» αναζητεί αμυντικό χαφ, εξτρέμ, δεκάρι και επιθετικό. Για τη γραμμή κρούσης υπάρχει το σενάριο για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όπως γράψαμε και νωρίτερα.

Για πλάγιο και δεκάρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το... μεμπτό, αν και έχουν προταθεί παίκτες, ενώ για τη θέση του χαφ οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας βρίσκονται σε συζητήσεις με τρεις. Αυτοί είναι οι Αντόνιο Τομάς Γκονζάλες, Κρίστιαν Μίλιεβιτς και Παναγιώτης Λινάρδος. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τη Νουμάνθια και έχει πολλές παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ ο δεύτερος έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της χώρας μας, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων Σμύρνης.

Όσο για τον Λινάρδο, έχει ξοδέψει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην Κύπρο, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Παναιγιάλειου. Πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τους τρεις προαναφερθέντες, πέρα από τις συζητήσεις, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία και να αποκτηθεί έστω ο ένας εξ' αυτών.

Το who is who των τριών

Αντόνιο Τομάς Γκονζάλεζ

Ο Αντόνιο Τομάς Γκονζάλεζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1985 στην πόλη Τορελαβένγκα της Ισπανίας, έχει ύψος 1,79μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ρασίνγκ Σανταντέρ και το 2004 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έχει πολλές παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς ακολούθησαν οι Ντεπορτίβο Λα Κορούνιο και Ρεάλ Σαραγόσα. Τον Φεβρουάριο του 2012 ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς επαναπατρίστηκε για να φορέσει τη φανέλα της Νουμάνθια, απ' όπου έμεινε ελεύθερος.

Συνολικά έχει μετρήσει 119 συμμετοχές και 1 ασίστ στη La Liga, 79 εμφανίσεις, 3 γκολ και 6 ασίστ στη Σεγκούντα, 13 παρουσίες στο Κόπα ντελ Ρέι και 10 στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Επίσης, έχει και 6 συμμετοχές στο Κύπελλο UEFA (νυν Γιουρόπα Λιγκ) και 1 στα προκριματικά της εν λόγω διοργάνωσης.

Κρίστιαν Μίλιεβιτς

Ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς Σαχπεκίδης, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην πόλη Νορκέρπινγκ της Σουηδίας στις 15 Ιουλίου 1992 και έχει ελληνική καταγωγή, ενώ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, αφού έχει περάσει από πολλές ομάδες της χώρας μας. Από την ομάδα Κ19 της σουηδικής Σίλβια Νορκέπινγκ βρέθηκε στην Κ20 του ΠΑΟΚ και τον Ιανουάριο του 2010 στην πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου» του Βορρά.

Ακολούθησε η Κ19 της Μπρέσια, για να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Λεβαδειακού το 2012. Σειρά πήραν ο δανεισμός στον Πανηλειακό, ο Παναιγιάλειος και ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Λαμία. Συνολικά έχει μετρήσει 48 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ στη Football League και 8 παρουσίες στα πλέι άουτ, 11 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα και 1 στα πλέι οφ αυτής, καθώς και 6 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και άλλες 24 στο πρωτάθλημα Νέων της Ιταλίας.

Παναγιώτης Λινάρδος

Ο Παναγιώτης Λινάρδος γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1991, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει ύψος 1,79μ. Το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το έχει περάσει στην Κύπρο, όπου έχει αγωνιστεί σε Ανόρθωση, ΑΕΖ Ζακακίου, Αναγέννηση Δερύνιας και Ομόνοια Αραδίππου. Πέρυσι το καλοκαίρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναιγιάλειου μετρώντας 25 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ στη Football League και 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.

Φυσική κατάσταση το πρωί, τακτική το απόγευμα

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος συνεχίστηκε δίχως προβλήματα η προετοιμασία στη Νάουσα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάταση το πρωί και τακτική το απόγευμα, τη στιγμή που απομένει να οριστικοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί το πού θα γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα