Χατζηισαΐας: Μας βγαίνει η κούραση»

Χατζηισαΐας: Μας βγαίνει η κούραση»

Χατζηισαΐας: Μας βγαίνει η κούραση»

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Στεάουα και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για τον νέο ΠΑΟΚ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η κούραση των ποδοσφαιριστών, που συνεχίζουν καθημερινά τις διπλές προπονήσεις με μεγάλη ένταση, έπαιξε το ρόλο της για τα πολλά ατομικά λάθη και τη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε από την πλευρά του ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

«Μας βγαίνει η κούραση από την προετοιμασία, αλλά αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά θα τα πάμε καλά. Τα λάθη βγαίνουν από την κούραση, πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα’, υποστήριξε.

Ή πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ δεν συγκρίνεται μ’ όλες όσες είχε πραγματοποιήσει με τον Πανιώνιο, ούτε νωρίτερα στην καριέρα του με τον Πλατανιά και τον ΑΟ Χανίων.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

«Δεν έχει καμία σχέση η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ μ’ αυτή στον Πανιώνιο. Ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει στα επίσημα παιχνίδια και θα τα καταφέρουμε μια χαρά», τόνισε ο Θεσσαλονικιός κεντρικός αμυντικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα