Ανακοίνωσε Καντούτση ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Καντούτση ο Εργοτέλης

bet365

Την απόκτηση του 22χρονου στόπερ, Τάσου Καντούτση, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο Εργοτέλης την Τετάρτη (13/7), καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Καντούτση. Ο 22χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, όπου αγωνίστηκε από πέρυσι το καλοκαίρι, και ήρθε σε συμφωνία με τους Κρητικούς για να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καντούτση.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες κεντρικός αμυντικός δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Εργοτέλη. Δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να αποφασίσω. Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος του προέδρου είναι να επαναφέρει άμεσα τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα κάνουμε τα πάντα για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ήρθα στην ομάδα για την Γ' Εθνική, αλλά για να αγωνιστώ με τον Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ!».

Το who is who

Ο Τάσος Καντούτσης γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1994 στην Αθήνα και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Ατρομήτου. Το 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως δεν καθιερώθηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα. Δόθηκε δανεικός σε Καλαμάτα και Φωκικό, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι πήγε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, απ' όπου έμεινε ελεύθερος. Συνολικά έχει μετρήσει 18 συμμετοχές στη Football League, 2 στο Κύπελλο Ελλάδας, άλλες τόσες στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και 1 στα πλέι οφ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα