Βέστερλο - Ολυμπιακός 2-3 (pics & vids)

Βέστερλο - Ολυμπιακός 2-3 (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Βέστερλο - Ολυμπιακός 2-3 (pics & vids)

bet365

Η παρουσία των Μανθάτη-Ανδρούτσου (συνεργάστηκαν άψογα στο 2ο γκολ) ήταν... όλα τα λεφτά στην φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέστερλο (3-2)! Τα λάθη και η χαλάρωση στο φινάλε... καμπανάκι για Βίκτορ. Επανεμφάνιση Καμπιάσο. Δοκάρι ο Κασάμι.
Κόντρα στη Βέστερλο οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και στην επανάληψη είχαν δύο γκολ και φάσεις. Μεγάλα κέρδη ξανά ο Πουλίδο και οι πιτσιρικάδες. Θετική εικόνα του Φιγκέιρας στο τελικό 3-2 υπέρ των Πειραιωτών. Τα πιο σοβαρά... θέματα των πρωταθλητών παραμένουν στο κέντρο της άμυνας και τις επιστροφές τους όπου δοκιμάστηκαν ακόμα και οι Ντε Λα Μπέγια και Μιλιβόγιεβιτς. Σαφέστατη χαλάρωση και έλλειψη προσοχής στα τελευταία λεπτά όπου μπήκαν τα δύο γκολ των αντιπάλο. Το 1-0 ο Πουλίδο με πέναλτι, το 2-0 ο πιτσιρικάς Ανδρούτσος και το 3-0 μετά ο Ιντέγιε για να μειώσουν οι Βέλγοι.
Η διάταξη του Βίκτορ για Βέστερλο
Η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Βέστερλο: Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Μαζουάκου, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Σεμπά και Πουλίδο. Κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αριστερά ο Μαζουάκου και κέντρο άμυνας με Μποτία και Ντα Κόστα.
Οι Ζντιέλαρ και Κασάμι στον άξονα, λίγο πιο μπροστά ο Ανδρούτσος, φτερά με Μανθάτη και Σεμπά και φορ ο Πουλίδο. Σχήμα 4-3-3 που γινόταν 4-2-3-1.
Δραστήριος Πουλίδο στο ξεκίνημα
Μεσοεπιθετικά ο Πουλίδο έκανε την διαφορά στο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό. Στο 3ο λεπτό ο Μεξικανός "έσκαψε" ωραία την μπάλα αλλά ο αντίπαλος κίπερ μπλόκαρε την μπάλα. Στην συνέχεια είχε και άλλες επιθετικές κινήσεις και προσπάθειες.
Ο Ολυμπιακός είχε και στο 10' δύο σουτ των Κασάμι και Μανθάτη που βρήκαν πάνω σε σώματα. Στο 15' ο Πουλίδο είχε μία ακόμα καλή φάση με χαμένο τετ α τετ. Στο 22' ο Πουλίδο πέρασε με προσωπική εξαιρετική ενέργεια τέσσερις αντιπάλους για να την "σπάσει" με Μανθάτη που σουτάρει πάνω σε σώματα. Την ίδια στιγμή Σεμπά, Ντα Κόστα και Μαζουάκου ήταν εκτός... κλίματος και αγώνα, μην έχοντας την ανάλογη εικόνα.
Δοκάρι και μετά ξανά γκολ στην προετοιμασία ο Μεξικανός!
Στο 29' ο Κασάμι είχε ένα σουτ έξω και στο 33' δοκάρι με κεφαλιά του Κασάμι μετά από κόρνερ του Ανδρούτσου. Στο 38' ο Μαζουάκου κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι αντιπάλου και ένα λεπτό μετά ο Πουλίδο ανέλαβε να το εκτελέσει εύστοχα για το 0-1. Το α' μέρος έκλεισε με άκρως θετικό πρόσημο για τον σκόρερ αλλά και για τους πιτσιρικάδες Μανθάτη και Ανδρούτσο ενώ και ο Φιγκέιρας είχε καλά δείγματα.
Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια και Ιντέγιε in
Στο β' μέρος έγιναν αμέσως αλλαγές οι Καπίνο για να μπει ο Χουτεσιώτης, ο Ντε Λα Μπέγια και ο Ιντέγιε. Ο Ντε Λα Μπέγια αντί του Μποτία ως στόπερ και ο Ιντέγιε στην θέση του Πουλίδο. Στο ξεκίνημα του 2ου 45λεπτου ο Ολυμπιακός αλλά και η Βέστερλο δεν είχαν φάσεις.
Γκολ για χάιλαιτ από τους μικρούς και 0-2
Στο 62ο λεπτό ο Μανθάτης κράτησε πολύ καλά την μπάλα, απέφυγε δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή την έσπασε στον Ανδρούτσο. Ο πιτσιρικάς πέρασε πανεύκολα τον αντίπαλό του και με ξεπέταγμα και πολύ καλό τελείωμα έκανε το 0-2 για να αποθεωθεί μετά από τους συμπαίκτες του.
Οι αλλαγές και το 2-3 μετά από χαλάρωση
Βούρος, Μιλιβόγιεβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Πάρντο και Φορτούνης έγιναν τα νέα πρόσωπα για τον Ολυμπιακό λίγο μετά τα μισά του β' μέρους. Οι Μπουχαλάκης και Καμπιάσο στον άξονα, πιο μπροστά τους ο Ντουρμάζ και άκρα με Φορτούνη και Πάρντο. Ο Ντε Λα Μπέγια έπαιξε και στόπερ και αριστερά ενώ στόπερ χρησιμοποιήθηκε και ο Μιλιβόγιεβιτς.
Στο 65' έγινε και το 0-3. Ο Πάρντο γύρισε πολύ καλά την μπάλα σε Ιντέγιε και αυτός με πλασέ σκόραρε από καλή θέση. Ο Ολυμπιακός ανησύχησε λίγο με τον τραυματισμό του Φορτούνη, που δεν φάνηκε όμως να έχει εν τέλει κάτι σοβαρό και συνέχισε. Ακολούθως είχαν φάσεις και σουτ για γκολ και ο Πάρντο αλλά και ο Ντουρμάζ ενώ είχε και δοκάρι και η Βέστερλο.
Από το 80' και μετά επήλθε η ερυθρόλευκη χαλάρωση και οι Βέλγοι μείωσαν στο σκορ. Στο 83' ο Γκαμπουλά πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ της Βέστερλο και της έδωσε φάλτσο. Πολύ δύσκολη τελική για τον κίπερ Χουτεσιώτη που έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει την μπάλα. Έτσι έγινε το 3-1.
Λίγο μετά ήρθε και το 3-2. Από λάθος των ερυθρόλευκων και αδυναμία του Μιλιβόγιεβιτς να ακολουθήσει τον Ντε Κέλαρ έγινε με ωραίο φαλτσαριστό σουτ το 3-2. Ίδιο λάθος πήγε να γίνει και αμέσως μετά αλλά ο Χουτεσιώτης βγήκε και μάζεψε. Ο Χουτεσιώτης πάντως είχε ευθύνη και στα 2 τέρματα που δέχθηκε. Κυρίως στο πρώτο.
ΒΕΣΤΕΡΛΟ (Μπομπ Πίτερς): Βαν Λάνγκεντονκ, Απάου, Ντάεμς, Χένκενς, Ντε Κέλαρ, Χίλαντ, Μουστόε, Σούερμανς, Χέιμανς, Μόλενμπεργκ, Μανιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (46’ Χουτεσιώτης), Μποτία (46’ Ντε Λα Μπέγια, 74’ Σιόβας), Ντα Κόστα (63’ Μιλιβόγεβιτς), Μαζουακού (63’ Τσιμίκας), Φιγκέιρας (63’ Βούρος), Κασάμι (63’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (63’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (63’ Φορτούνης), Μανθάτης (63’ Ντουρμάζ), Σεμπά (63’ Πάρντο), Πουλίδο (46’ Ιντέγε).
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - 3 * 13/7/2016 * 21.00
ΓΗΠΕΔΟ: «Het Kuipje»
ΣΚΟΡΕΡ: 82’ Γκαμπουλά, 89’ Ντε Κέλαρ/ 39’ πεν. Πουλίδο, 62’ Ανδρούτσος, 65’ Ιντέγιε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ερ. Λάμπρεχτς (Βέλγιο)
ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Ντε Ρόκερ (Βέλγιο), Φ. Βαντεκότερ (Βέλγιο)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53’ Ντε Κάλερ / 44’ Μαζουάκου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: 68’ Μόλενμπεργκς / 33’ Κασάμι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα