Μιχαήλ: «Μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΣ και την πόλη»

Θοδωρής Βασίλης
Μιχαήλ: «Μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΣ και την πόλη»

bet365

Ο Αλέξης Μιχαήλ, τόνισε ότι είναι η ιδανική συγκυρία για τους Ηπειρώτες που στα 50α γενέθλια η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι και ο Αλέξης Μιχαήλ στάθηκε στο γεγονός ότι το ματς αυτό είναι στα 50α γενέθλια του συλλόγου.

«Το ότι μιλάμε στα 50 χρόνια της ομάδας για το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, αποτελεί ιδανική συγκυρία. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια που αλλάζουν το επίπεδο. Είναι μεγάλη μέρα και για την πόλη. Η Οντ είναι μια καλή ομάδα και πιο έμπειρη στη διοργάνωση, αλλά και με ρυθμό, λόγω των παιχνιδιών που έχει δώσει ως τώρα. Για εμάς μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας. Δουλέψαμε όμως σκληρά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο κι αυτό είναι θετικό, γιατί θα μας δώσει ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αρχή, να είμαστε όλοι ενωμένοι, να βοηθήσει ο κόσμος όλη τη σεζόν, γιατί δεν είναι μόνο αυτό το ματς, αλλά υπάρχει και το πρωτάθλημα. Τα νέα παιδιά θέλουν τη στήριξη όλων σας», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την δήλωσή του πως τα καλύτερα για τον ΠΑΣ έρχονται είπε: «Πίστευα στην ομάδα και στον τρόπο δουλειάς. Η ομάδα μπορεί να κάνει μικρά και σταθερά ανοδικά βήματα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από άλλες ομάδες. Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε ενωμένοι. Παίζει ρόλο η βοήθεια εσάς των δημοσιογράφων, να συσπειρώσουμε τον κόσμο, να μην υπάρχουν γκρίνιες και τριβές».

Για το πώς προετοιμάζονται οι παίκτες; «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν παίκτη από το να ανεβάζει το επίπεδό του μαζί με την ομάδα. Όλοι μαζί καταφέραμε αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Όλοι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

Για το αν τον φοβίζει κάτι τόνισε: «Μόνο όποιος δεν δουλεύει φοβάται. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά. Θα έλεγα ότι υπάρχει προσμονή, όρεξη και θέληση. Θα ακούσουμε τις εντολές του προπονητή μας και θα τις εφαρμόσουμε κατά γράμμα».

Τέλος, σχετικά με το λόγο που έκανε ατομικό χθες: τόνισε «Για ξεκούραση έμεινα χθες εκτός. Είναι τιμή μου που θα παίξω αύριο. Η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου και εύχομαι να υπάρχουν ανάλογες και στο μέλλον».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα