«Ενδιαφέρον από Αστέρα Τρίπολης για Γούτα, αλλά...»

«Ενδιαφέρον από Αστέρα Τρίπολης για Γούτα, αλλά...»

Την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με όσα υποστήριξαν άνθρωποι από το περιβάλλον του παίκτη στο gazzetta.gr. Το εξωτερικό παραμένει προτεραιότητα του 22χρονου κεντρικού αμυντικού.

«Ενδιαφέρον από Αστέρα Τρίπολης για Γούτα, αλλά...»

Η πληροφορία ότι ο Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Γούτα, επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του παίκτη στο gazzetta.gr.

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά εκείνος προτιμά το εξωτερικό», ήταν η απάντηση που δόθηκε στο σχετικό ερώτημα.

Οι Αρκάδες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έχουν «χτυπήσει» στην ελληνική και στη γαλλική αγορά και πάνω σ' αυτά τα χνάρια μέχρι στιγμής φαίνεται να βαδίζουν.

Ο Δημήτρης Γούτας ενημερώθηκε μετά την Αυστρία ότι δεν υπολογίζεται από το Μάρκο Σίλβα κι ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα και φυσικά όχι ως δανεικός. Η Ανόρθωση είναι πολύ «ζεστή» για την απόκτησή του αλλά ο ίδιος ο παίκτης στοχεύει στο να βρει ποδοσφαιρική στέγη σε πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης όπως για παράδειγμα Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία.

Best of internet