Το... καλωσόρισμα του ΠΑΟΚ στον Κάνιας (vid)

Το... καλωσόρισμα του ΠΑΟΚ στον Κάνιας (vid)

Το... καλωσόρισμα του ΠΑΟΚ στον Κάνιας (vid)

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος την πρώτη του ημέρα στα ασπρόμαυρα. Το Gazzetta.gr υποδέχθηκε τον Ισπανό στην Ολλανδία. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης υπό την επίβλεψη του Πέταρ Μιλκάνοβιτς, ο οποίος φαίνεται να έχει αναλάβει την δύσκολη αποστολή να ετοιμάσει, το συντομότερο δυνατόν, τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Το Gazzetta.gr παρακολούθησε τις πρώτες στιγμές του Κάνιας στο Οστερμπεκ και το πρόγραμμα που ακολούθησε για περίπου μία ώρα. Ο Ισπανός έδειχνε ευδιάθετος και ήταν χαμογελαστός στις πρώτες επαφές και κουβέντες με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Το αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς στις 26 Ιουλίου ούτε ο ίδιος δεν το γνωρίζει. Απλά, όπως είπε στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» «ελπίζω να είμαι έτοιμος, δεν το ξέρω, αλλά θα το προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

H κάμερα του PAOK TV ακολούθησε και κατέγραψε, επίσης, τις πρώτες στιγμές του Ισπανού ποδοσφαιριστή στο Οστερμπεκ.

/p>

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα