Κάζο για την Σέλτικ του Ρότζερς

Gazzetta team
Κάζο για την Σέλτικ του Ρότζερς

bet365

Σε πανωλεθρία εξελίχθηκε το επίσημο ντεμπούτο του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Σέλτικ, που ηττήθηκε από την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (1-0). Στο 0-0 με την ουαλική Νιου Σεντς κόλλησε ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Σέλτικ, που αντιμετώπισε την Λίνκολν από το Γιβραλτάρ. Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν καταστροφικό, καθώς οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη με 1-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League!

Στα υπόλοιπα ματς, Καραμπάχ, ΜΠΑΤΕ και Ντιναμό Τυφλίδας έκαναν βήμα πρόκρισης, καθώς επιβλήθηκαν με 2-0 των Ντουντελάνζ, Σέιναγιοεν και Αλασκέρτ αντίστοιχα, ενώ από το κάζο γλίτωσε ο Ερυθρός Αστέρας, που βρέθηκε να χάνει με 1-0 εκτός έδρας από την Βαλέτα, όμως τελικά έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη με 2-1. Ο ΑΠΟΕΛ κόλλησε στο 0-0 εκτός έδρας με τους Νιου Σεντς στην Ουαλία. Τέλος, ο Σοριάνο γλίτωσε στο 83' την Ζάλτσμπουργκ, που επιβλήθηκε με 1-0 της Λιεπάγια, ενώ το πρώτο βήμα έκανε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που δύσκολα θα χάσει την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του δεύτερου προκριματικού γύρου:

Ζρίνσκι-Λέγκια 1-1
Ντιναμό Τυφλίδας-Αλασκέρτ 2-0
Καραμπάζ-Ντουντελάνζ 2-0
Χαποέλ Μπεερ Σίβα-Σέριφ Τίρασπολ 3-2
Νιου Σεντς-ΑΠΟΕΛ 0-0
Βαλέτα-Ερυθρός Αστέρας 1-2
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Σέλτικ 1-0
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Σέιναγιοεν 2-0
Ζάλτσμπουργκ-Λιεπάγια 1-0
Βαρντάρ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα