Δεν προχώρησε του Μπούστος στη Βέροια

Δεν προχώρησε του Μπούστος στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Δεν προχώρησε του Μπούστος στη Βέροια

bet365

Από τη Βέροια διαψεύδουν για τη μεταγραφή του Κριστιάν Μπούστος, ενώ τις επόμενες ημέρες περιμένουν απαντήσεις από παίκτες για να γίνουν οι επόμενες κινήσεις.

Κλεισμένος θεωρείται από πολλούς ο Κρίστιαν Μπούστος στη Βέροια. Ωστόσο, από την ΠΑΕ διαψεύδεται για τη μεταγραφή του και τονίζεται ότι του έγινε προσέγγιση, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις.

Έτσι, στη «βασίλισσα του Βορρά» στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες περιμένουν απαντήσεις από ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνουν οι επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας ψάχνουν για αμυντικό χαφ, εξτρέμ, δεκάρι και επιθετικό, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να προαναγγέλει άλλες 6-7 μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα