Επιστρέφει από την Τουρκία και υπογράφει ο Λεντέσμα

Επιστρέφει από την Τουρκία και υπογράφει ο Λεντέσμα

Νίκος Αθανασίου
Επιστρέφει από την Τουρκία και υπογράφει ο Λεντέσμα

bet365

Ο Αργεντινός πέρασε από ιατρικά την Τρίτη, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά δεν υπέγραψε, κάτι που αναμένεται να γίνει με την επιστροφή από την Τουρκία.

Παράταση παίρνει η ανακοίνωση της μεταγραφής του Κριστιάν Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αργεντινός μέσος πέρασε από ιατρικά την Τρίτη, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά δεν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αυτό έγινε γιατί απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες από την προφορική συμφωνία της Κυριακής. Ο Λεντέσμα θα πετάξει αύριο με την αποστολή του «τριφυλλιού» για την Κωνσταντινούπολη και το φιλικό με την Φενέρ. Οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν με τον εκπρόσωπό του το πρωί της Τετάρτης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο «Ινδιάνος» θα ανακοινωθεί με την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα