Μέσα ο Σάκχοφ, έξω ο Μπίσεσβαρ (vid)

Μέσα ο Σάκχοφ, έξω ο Μπίσεσβαρ (vid)

Μέσα ο Σάκχοφ, έξω ο Μπίσεσβαρ (vid)

Με τον Ουκρανό να μπαίνει και πάλι σε φουλ ρυθμούς, αλλά τον Μπίσεσβαρ να μένει εκτός, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλναδία. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ  

Μία επιστροφή υπήρξε στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεκ. Ο Σάκχοφ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα που τον άφησε 5 μέρες εκτός προπονήσεων και το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα με τον Μπίσεσβαρ ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη μέρα δεν προπονήθηκε ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο ξενοδοχείο και αναμένεται την Τετάρτη να μπει κανονικά με την ομάδα.

Επίσης, από την απογευματινή προπόνηση, απουσίαζε και ο Τάσος Δημητριάδης που γλίτωσε τα χειρότερα (θλάση) και αναμένεται και αυτός την Τετάρτη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Σε ότι αφορά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, το πρόγραμμα είχε πολύ passing game, τακτική, με τον Ίβιτς να δοκιμάζει και τις δύο εντεκάδες που έχει στο μυαλό του για το φιλικό της Τετάρτης στις 18:00 με την Στέαουα Βουκουρεστίου.

Δείτε τα πλάνα:

Best of internet