Μέσα ο Σάκχοφ, έξω ο Μπίσεσβαρ (vid)

Μέσα ο Σάκχοφ, έξω ο Μπίσεσβαρ (vid)

Μέσα ο Σάκχοφ, έξω ο Μπίσεσβαρ (vid)

bet365

Με τον Ουκρανό να μπαίνει και πάλι σε φουλ ρυθμούς, αλλά τον Μπίσεσβαρ να μένει εκτός, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλναδία. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μία επιστροφή υπήρξε στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεκ. Ο Σάκχοφ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα που τον άφησε 5 μέρες εκτός προπονήσεων και το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα με τον Μπίσεσβαρ ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη μέρα δεν προπονήθηκε ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο ξενοδοχείο και αναμένεται την Τετάρτη να μπει κανονικά με την ομάδα.

Επίσης, από την απογευματινή προπόνηση, απουσίαζε και ο Τάσος Δημητριάδης που γλίτωσε τα χειρότερα (θλάση) και αναμένεται και αυτός την Τετάρτη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Σε ότι αφορά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, το πρόγραμμα είχε πολύ passing game, τακτική, με τον Ίβιτς να δοκιμάζει και τις δύο εντεκάδες που έχει στο μυαλό του για το φιλικό της Τετάρτης στις 18:00 με την Στέαουα Βουκουρεστίου.

Δείτε τα πλάνα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα