«Εκτός πλάνων ο Κονέ, παίζει δυνατά ο Παναθηναϊκός»!

«Εκτός πλάνων ο Κονέ, παίζει δυνατά ο Παναθηναϊκός»!

Νίκος Αθανασίου
«Εκτός πλάνων ο Κονέ, παίζει δυνατά ο Παναθηναϊκός»!

bet365

Ο Παναγιώτης Κονέ, σύμφωνα με τους Ιταλούς, δεν είναι στα πλάνα του Ιακίνι, βρίσκεται στην λίστα των υπό παραχώρηση της Ουντινέζε και ανοίγει ο δρόμος για το «τριφύλλι».

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, το θέμα Κονέ δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό παρά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών ο τεχνικός της Ουντινέζε, Πέπε Ιακίνι, δεν υπολογίζει τον Έλληνα μέσο που βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, γίνεται αναφορά στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν έχει παραδώσει τα όπλα και έχει απευθείας επαφές με τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου και τον παίκτη, ώστε να καταφέρει να ντύσει στα πράσινα τον διεθνή άσο!

Το δημοσίευμα του calcionews24 αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά από έξι μήνες στην Φιορεντίνα ως δανεικός, ο Παναγιώτης Κονέ επέστρεψε στην Ουντινέζε. Το μέλλον του μέσου, όμως, δεν θα είναι στην «Ντάτσια Αρένα», καθώς δεν είναι στα πλάνα του Πέπε Ιακίνι. Στις πρώτες μέρες, ο πρώην προπονητής της Παλέρμο το έκανε ξεκάθαρο πως δεν αποτελεί μέρος των πλάνων του. Τώρα είναι πιθανή η επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Στραματσόνι επιμένει. Ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση για τον Κονέ. Το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί λύση αλλά η Ουντινέζε ήθελε να περιμένει τον Ιακίνι. Ο Στραματσόνι πιέζει για τον Κονέ και έχει ένα ισχυρό όπλο. Τις απευθείας επαφές με τον προπονητή και τον Πότσο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα