«Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα έρθουν»

«Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα έρθουν»

Γιώργος Τσακίρης
«Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα έρθουν»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για τις αποφάσεις που θα παρθούν για το ρόστερ, μετά το φιλικό με την Βίγκρι, τονίζοντας ότι στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στα επίσημα ματς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

«Δεν είναι και τόσο εύκολο να παίζουμε τρία ματς σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Παίξαμε με μία ομάδα που ήταν περισσότερο έτοιμη. Το θετικό είναι ότι και στα τρία αυτά συνεχόμενα παιχνίδια δεν δεχτήκαμε γκολ. Αυτό είναι πάντα θετικό. Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Φαίνεται, άλλωστε. Όλοι προσπαθούν να δουλέψουν και να δείξουν πως αξίζουν μία ευκαιρία», είπε αρχικά ο Κετσπάγια στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Πολωνία και στη συνέχεια προανήγγειλε την λήψη αποφάσεων για τις αλλαγές στο ρόστερ.

«Όταν γυρίσουμε στην Αθήνα θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα πρέπει να έρθουν. Όταν θα αρχίσουν και τα επίσημα ματς, που θα έχουμε τέσσερις μέρες κενό, θα υπάρχει περισσότερη ξεκούραση. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζουμε, ωστόσο, τόσο το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκινήσουν οι επόμενοι αγώνες θα είμαστε έτοιμοι».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την χρησιμοποίηση μαζί στην 11άδα των Μάνταλου και Μπακασέτα, είπε: «Δεν έχουμε περιθώρια επιλογών σε ό,τι αφορά το σύστημα προς το παρόν. Στο ρόστερ μας υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που παίζουν ως δεκάρι».

Νωρίτερα, στην κάμερα της NOVA, ο Γεωργιανός τεχνικός είχε πει τα εξής.

Για την εικόνα της ομάδας: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε σε προετοιμασία. Παίξαμε τρία ματς σε μία εβδομάδα. Βάλαμε πολλά παιδιά και σήμερα. Δουλεύουμε... Γι' αυτό είναι η προετοιμασία. Όταν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς θέλω να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Μπακασέτα: «Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις ο Μπακασέτας και είναι θετικό. Είμαστε μόλις 2 εβδομάδες εδώ και είμαστε ικανοποιημένοι από όλους. Έχουμε ακόμη ένα ματς εδώ, θέλουμε σε αυτά τα ματς εκτός από το αποτέλεσμα να βλέπουμε και την δουλειά μας. Μέχρι στιγμής βλέπω δουλειά. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά, τα δουλεύουμε όλα».

Για τον Ντίας: «Δυστυχώς ο Ντίας θέλει πολλή δουλειά, είναι πολύ πίσω. Δεν είναι μόνο η Ευρώπη αλλά και όλη η σεζόν. Δεν μπορούν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι να παίξουν τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα