Επιστροφή και θερμή υποδοχή για Καμπιάσο (vid)

Επιστροφή και θερμή υποδοχή για Καμπιάσο (vid)

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο προπονήθηκε ξανά και για πρώτη φορά μετά το come back του με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται με θέρμη.

Επιστροφή και θερμή υποδοχή για Καμπιάσο (vid)
Ο Αργεντίνος άσος - που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον φίλο του Τσόρι από την πρώτη στιγμή - εισέπραξε μία θερμή υποδοχή από τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους συμπαίκτες του. Ο Καμπιάσο αν και έκανε ατομικές προπονήσεις αυτό το διάστημα έδειξε να είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Είχε την δυνατότητα να τα πει και με παλιούς του γνώριμους αλλά και με τον Βίκτορ και το τεχνικό επιτελείο. Η παρουσία του Εστέμπαν Καμπιάσο αποτέλεσε πόλο έλξης και για ορισμένους Βέλγους φιλάθλους που ήταν στην προπόνηση.
 
Παρών στην προπόνηση και ο Κασάμι παρά τις μεταγραφικές... σειρήνες που συνεχίζονται για εκείνον, όπως και ο Ντα Κόστα ενώ χωρίς πρόβλημα προπονείται ο Φιγκέιρας αλλά και ο Μαζουάκου. Η προπόνηση άρχισε με τρέξιμο και ασκήσεις συναρμογής και δύναμης αλλά και ισορροπίας για τους Πειραιώτες.
 
Ασκήσεις που έγιναν φορώντας τα φανελάκια της STAT Sports, που κάνουν όλες τις ειδικές μετρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βίκτορ, οι βοηθοί του αλλά και ο γυμναστής Μουρίκης ήταν διαρκώς δίπλα στους παίκτες για οδηγίες και για τυχόν προβλήματά τους στην εκτέλεση των ασκήσεων. Στο πρώτο σκέλος των ασκήσεων δεν ήταν ο Μανιάτης και ούτε και ο Ρέτσος αλλά ούτε και ο Τσόρι.
 
Δουλειά σε κυκλοφορία ανά ομάδες
 
Το... μενού στην συνέχεια είχε ασκήσεις με κυκλοφορία και ανάπτυξη. Οι παίκτες των πρωταθλητών δούλεψαν ανά ομάδες σε μεταβιβάσεις ενώ ήταν να γίνει και δίτερμα.
 
Δουλειά με εξόδους και εκτινάξεις οι κίπερ
 
Σε άλλο σημείο του γηπέδου οι γκολκίπερ δούλεψαν χωριστά σε ασκήσεις με εκτινάξεις και εξόδους μπροστά σε ομοιώματα παικτών που ήταν σαν αντίπαλοι. Αυτή η άσκηση κράτησε για αρκετή ώρα.
 
Το τετ α τετ Ράντου με Λεάλι
 
Ο Αλέκος Ράντος έχει από κοντά και τον Λεάλι. Στην διάρκεια των ασκήσεων τον έπιασε να του μιλήσει για τον τρόπο που κινείται και κάνει τις εξόδους.
 

H απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Γκενκ (12/7) / Afternoon training in Genk (12/7)

Best of internet