Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Να γράψουμε τη δική μας ιστορία» (vid)

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Να γράψουμε τη δική μας ιστορία» (vid)

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Να γράψουμε τη δική μας ιστορία» (vid)

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ξέρει καλά σε ποια ομάδα ήρθε να αγωνιστεί. Ο Ολλανδός είναι αισιόδοξος και «βγάζει προς τα έξω» μια σιγουριά για την πορεία του φετινού ΠΑΟΚ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αντί του Βραζιλιάνου Ματέους που «κούνησε μαντίλι» για την Κίνα, για να παίξει το ρόλο του οργανωτή. Ξέρει που ήρθε, γνωρίζει την ιστορία της ομάδας, τη δίψα του κόσμου για επιτυχίες και δηλώνει έτοιμος να γράψει μαζί με τους συμπαίκτες του στον «Δικέφαλο» τη δική τους ιστορία.

«Γνωρίζω πως είμαι σε μια από τις ιστορικές ομάδες της χώρας», λέει στο Gazzetta.gr ο Ολλανδός επιτελικός μέσος, που αποδείχθηκε διαβασμένος και το κυριότερο αποφασισμένος να πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πράγματα που δεν πέτυχε στις προηγούμενες ομάδες. «Ήρθα σε έναν σύλλογο, που έχει γράφει ιστορία», συνεχίζει και στέλνει το μήνυμά του: «Αυτό που θέλω να κάνουμε είναι να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Ξέρω πως η ομάδα αυτή θα έπρεπε να έχει πετύχει περισσότερα. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την ποιότητά που έχουμε όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα ως ποδοσφαιριστές. Θα παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας να βρεθούμε στους ομίλους. Εμείς είμαστε εδώ για να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε μας, σε κάθε διοργάνωση».

Το πρώτο διάστημα στη νέα του ομάδα τον βρήκε με παραπανίσια κιλά και ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα, αλλά από σήμερα θα ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

«Οι πρώτες δέκα ημέρες είναι καλές. Είμαι σε μια ομάδα η οποία έχει καλό επίπεδο τόσο όσον αφορά τους παίκτες της όσο και την δομή της, την οργάνωσή της έξω από το γήπεδο. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως η ομάδα διαθέτει ένα καλό σύνολο παικτών, σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Υπάρχουν αξιόλογοι νεαροί, υπάρχουν και παίκτες με εμπειρία. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως όλοι γύρω μου, με έχουν κάνει να αισθάνομαι καλά από τη πρώτη στιγμή που μπήκα σε αυτή την ομάδα. Ξέρω και κάποια παιδιά από το παρελθόν. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τους φίλους της ομάδας χαρούμενους. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι η δικιά μας χρονιά».

-Σε ποια θέση νιώθεις καλύτερα και σε ποια θέση σου έχει πει ο προπονητής ότι σε υπολογίζει;

«Η θέση μου στο γήπεδο είναι κάτι που μπορούσε να συζητήσουμε για ώρα. Έχω αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό αλλά και στα άκρα. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα να φτάνει στη νίκη, ανεξάρτητα από την θέση στην οποία θα αγωνίζομαι. Και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό τις γνωρίζω, μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που έχουν. Έχω μιλήσει με τον προπονητή για τη θέση μου στο γήπεδο. Θα τα δούμε όλα όταν θα έρθει η στιγμή να παίξω και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα».

«Δεν έχω προτίμηση για αντίπαλο»

Το ντεμπούτο του Μπίσεσβαρ, ίσως καθυστερήσει κι άλλο, μπορεί να παίξει στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Τβέντε το Σάββατο (16/7), μια μέρα μετά την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του.

«Προσωπικά, δεν έχω κάποια προτίμηση. Και η Φενέρμπαχτσε και ο Άγιαξ είναι καλές ομάδες αλλά πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η δικιά μας ομάδας και εκεί ρίχνουμε το βάρος μας. Όπως θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, έτσι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και για τον αντίπαλό μας. Θα έχουμε μπροστά μας δυο ματς στα οποία θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να βγούμε εμείς νικητές, με την πρόκριση για την επόμενη φάση στα χέρια μας».

-Θα είσαι έτοιμος ως το πρώτο επίσημο παιχνίδι;

«Σίγουρα θα ήθελα να είχα ήδη αγωνιστεί στα μέχρι τώρα φιλικά. Κάθε μέρα δουλεύω διότι ο στόχος μου είναι να μπορώ να αγωνιστώ στα επίσημα παιχνίδια, προς το τέλος του μήνα”.

-Σε ποια σημεία μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο την ομάδα;

«Στο παιχνίδι μου, μπορώ ν βοηθήσω την ομάδα να βγει γρήγορα στην αντεπίθεση αλλά μπορώ να τη βοηθήσω και όταν αντιμετωπίζει κλειστή άμυνα».

-Τι γνωρίζεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Έχεις μιλήσει πάνω σ’ αυτό με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, συμπαίκτη σου στην Καϊσέρισπορ και στον ΠΑΟΚ;

«Ο Αλέξανδρος μου είπε κάποια θετικά πράγματα για την ομάδα. Όσον αφορά τα πρωταθλήματα Τουρκίας και Ελλάδας, νομίζω είναι στο ίδιο επίπεδο. Έχουν πάθος και δύναμη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα