Κάτοικος Τρίπολης ο Ζουμά (pics & vid)

Κάτοικος Τρίπολης ο Ζουμά (pics & vid)

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Λιονέλ Ζουμά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάτοικος Τρίπολης ο Ζουμά (pics & vid)
Ο Λιονέλ Ζουμά, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1993 στην Λιόν, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Το συμβόλαιο του Αστέρα με τον Ζουμά έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, ενώ ο νεαρός κεντρικός αμυντικός επέλεξε το νούμερο 69 για τη φανέλα του. Είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Κουρτ Ζουμά, που αγωνίζεται στην Τσέλσι.
 
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
"Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στον ΑΣΤΕΡΑ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός και το πλεονέκτημα μου είναι στο ψηλό παιχνίδι. Μου αρέσουν πολύ οι μονομαχίες και θα δώσω πολλές για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να πάμε ψηλά.
 
Ο Αστέρας είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Γνωρίζω ότι είναι από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη και να έχει σταθερή παρουσία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά να καταφέρω να κάνω ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Πρώτα όμως θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Αστέρα." 
 
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2010-2016 → Sochaux B 65 (5)
 
                       Soschaux 32

Στα κιτρινομπλέ ο Lionel Zouma!

Best of internet