«Θέλει να φύγει ο Αλεσαντρινί, αλλά πρέπει να δώσει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

«Θέλει να φύγει ο Αλεσαντρινί, αλλά πρέπει να δώσει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

bet365

O ρεπόρτερ της γαλλικής εφημεριδας La Provence, Φαμπρίς Λαμπερτί μιλάει στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρομέν Αλεσαντρινί.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο γαλλικός Τύπος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την απόκτηση του Ρομέν Αλεσαντρινί.

Οι «Φωκαείς» κοστολογούν τον 27χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό στα 6 εκατ. με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ 4 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του Αλεσαντρινί εκπνέει τον Ιούνιο του 2018, ενώ την περυσινή σεζόν σκόραρε 8 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ αγωνιζόμενος σε 30 ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρσέιγ είχε δαπανήσει τον Ιούνιο του 2014 περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο ρεπόρτερ της La Provence, Φαμπρίς Λαμπερτί κατέθεσε την άποψη του στο gazzetta.gr. Ο Γάλλος δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως πρόθεση του παίκτη και του γαλλικού συλλόγου είναι να λύσουν τη συνεργασία του, ωστόσο εμφανίστηκε επιφυλακτικός αναφορικά με τα οικονομικά ανταλλάγματα που φέρονται να προσφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Αλεσαντρινί έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ, ενώ και ο σύλλογος τον πουλάει. Θεωρώ πως είναι παίκτης επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα πάντα είναι πιθανά, αλλά πιστεύω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στις προτεραιότητες του. Βέβαια αν τα χρήματα είναι πολλά, τότε τα πάντα είναι πιθανά. Για να πραγματοποιηθεί όμως η μεταγραφή θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ανεβάσει την προσφορά του. Τα 4 εκατ. ευρώ μου φαίνονται λίγα για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα