«Ταχύτητα, κοντρόλ και...γκολ» (pics&vids)

«Ταχύτητα, κοντρόλ και...γκολ» (pics&vids)

«Ταχύτητα, κοντρόλ και...γκολ» (pics&vids)

bet365

Με ασκήσεις βασισμένες στην ταχύτητα και έμφαση στα τελειώματα συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης (12/7) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Οστερμπεκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο καιρός είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ, που προχωράει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σε άψογες καιρικές συνθήκες κάτι που σχολιάζεται θετικά από τους ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου.

Αυτή είναι η θετική πλευρά, γιατί από την άλλη εντός του γηπέδου, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν χαρίζεται καθόλου στους παίκτες του.

Οι ασκήσεις ήταν προσαρμοσμένες στην ταχύτητα με έμφαση στο σωστό κοντρόλ και στα τελειώματα της φάσης με στόχο το γκολ. Κίνηση στο χώρο με ελάχιστες επαφές και υπό πίεση ήταν επίσης μέρος της πρωινής προπόνησης.

Ο Εβγκεν Σάχοβ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τάσος Δημητριάδης είναι off ευτυχώς χωρίς να υπάρχει φόβος για θλάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα